hesabın var mı? giriş yap

  • suleyman: hasta bakici.
    ben: narkoz mu yoksa ostrojen hormonu mu aldigi belli olmayan sozde erkek hasta.

    - suleyman beeey size de cok zahmet verdiiik. (kibar ol, ekstra kibar ol, ama ayni zamanda isveli ol)

    kendimden utanamiyorum bile.

  • bir emre belezoğlu beyenatı.

    emre, trt'de yayınlanan bir dini programda inançlı olmanın faziletlerini anlatıyor:

    --- spoiler ---

    “mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. isimlerini söylemeyim. o gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. namaz tesbih işte… o gün maçı 4 golle biz kazandık. golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. o zaman duanın önemini bir kere daha anladık. allah’a hamd olsun”

    --- spoiler ---

    nasıl bir kafa anlayamadım doğrusu,
    maç sanki seyirci ve basına kapalı oynanmış gibi..

    neyse, memleket yangın yeri.. bu da böyle bir saçmalık işte

    ilgili haber
    aramaya inanmak

    edit: link ölmüş, düzelttim.

  • bazı gerizekalılar dalga geçmiş her zamanki gibi ancak olayın ciddiyetinin farkında değiller. adana'da ikamet ediyorum. sodaları toplu alan ve biralarını kendi yapan biriyim. defalarca başıma geldi. aldığım önlemler şöyledir. biralarınızı kasayla stoklayın. sodaları ise plastik paketinden ayırarak bekletmeyin. mümkünse dolaba atın sonra paketinden ayırın. bu durumu yaşamayan bilemez silah gibi patlıyor şişeler özellikle bira şişeleri ve çok küçük parçalara da ayrılıyor. başka bir çözüm ise az az almak ve hepsini ayrı bir içecek dolabında saklamak. stokta mutlaka dikkat edilmeli belirli bir sıcaklık gerçekten risk demektir öldürmese bile yaralar göze gelirse kör eder. aptal ergenler sizi.

  • çamaşır makinasında renkli yıkama özelliği olmayacaktır. tabii ki buna ne gerek vardır (!) renkli yıkama özelliği iwasher s versiyonunda gelecektir. ayrıca farklı derecelerde çamaşır yıkamak için app storedan para verip ekstra derece alabilirsiniz. veya humble bundle bekleyip toptan alabilirsiniz. (bkz: iwasher complete celcius degree pack) sadece apple destekli çamaşırları yıkayacaktır ayrıca. (bkz: bu dona güvenilsin mi?) 240 derece/dakika slow motion fonksiyonu ile fanboyların gözdesi olacaktır. `:abi nasıl yıkadığını görüyosun işte en büyük eğlence bu zaten`

    ama siriden eşyaları açıp kapama ve tahmini bitiş sürelerini görmek hoş olabilir.

    ha bide elektrikler gidip geldikten sonra 5 dakikaya kadar hiçbir cihazı kullanamayacaksınız.

  • “anında istanbul'u kilitleriz” diyor bu en açık tabiri ile kamu güvenliğini tehdit etmektir, türk halkını tehdit etmektir. ambulansı, itfaiyeyi, polisi, askeri hiçbirini yolda kıpırdatmayız, yolu kapatırız, bırakız aracı gideriz demek istiyor, açık açık darbe tehditidir bu, devlet otoritesini ortadan kaldırırız demektir.

    artık emin olduğum bir şey var, türkiye cumhuriyeti'nin gücü bu taksicilere yetmiyor. adamlar kanun tanımıyor, kural tanımıyor, polis tanımıyor, belediye tanımıyor, hükümet tanımıyor. videoda tehdit var, mala zarar verme var, hürriyetten yoksun bırakma var ama kalkıp kimse siz ne yapıyorsunuz diyemiyor.

    bunlar çete falan değil, terör örgütüdür.

  • emekli olduktan sonra birbirinden alakasız, saçma sapan işlerle uğraşan dayılara döndü adam. o ses jüriliği, youtuberlık falan. mantar yetiştiriciliğini de tavsiye ederim. eniştem uğraşmıştı emekli olduktan sonra.

    edit: mesajla söyleyen çok arkadaş oldu. karınca yetiştiriciliğine soyunmuş bile :)