hesabın var mı? giriş yap

  • --- spoiler ---

    "uyuşturucu batağına sürüklendim."
    --- spoiler ---

    gören de arap çarşafına bonzai sarıyor sanacak. ulan lüks otomobilin içinde kokain çekiyorsun, gelmişsin 1 lira için adam bıçaklayan tinerci edebiyatı yapıyorsun.

  • gecenin bi' saatinde gelenleri her türlü afallatabilme gücüne sahiptir.

    03:52 babam - erkeklerden hoslaniyorum
    03:56 babam - hoslanmiyorum annen telefonumu almis
    04:13 babam - erkeklerden hoslaniyorum

  • hakkında kitap mı yazsam, e-kitap yazıp satışa mı çıkarsam bilemediğim, ama şu ekonomik krizde en azından işin püf noktalarının bir kaçını paylaşarak iş bulmakta zorlanan insanlara ucundan fayda sağlamak istediğim sistem. (bkz: #88450567)

    google adsense'den çokça para kazanabilirsiniz. ne kadar çok? çok fazla, aylık 100.000 tl bile kazanabilirsiniz, vergi dairesi peşinize takılıyor ama kazandıktan sonra sorun değil değil mi?

    aşağıdaki kanallar vasıtasıyla size çokça para kazandırır adsense :

    - websiteleri ( benim kazandığım versiyon )
    - akıllı telefon uygulamaları
    - youtube

    mantık aynı, websitenize, uygulamanıza, youtube videolarınıza mümkün olduğu kadar çok ziyaretçi çekmeniz. ne kadar yüksek ziyaretçi sayısı o kadar çok reklam tıklaması, o kadar yüksek kazanç. basitçe böyle. detayları ve püf noktaları ilerleyen zamanlarda müsait oldukça bu başlık altına ekleyeceğim.

  • 1868 yilinda togukava sogunlugu na son vererek hakimiyeti ele geciren imparator meijinin modern bir japonya yaratmak adina ekonomik ve sosyal alanda gerceklestirdigi yeniliklerle dolu 10 capon yilina denk gelen donemin adi ve getirdikleridir. ayni zamanda sairmis de rahmetli. baskent kyoto dan tokyo olmus bu donemde, demiryolu yapilmis, meiji anayasasi kabul edilmis, nufus sayimi yapilmis, zorunlu askerlik gorevi getirilmis, kabine sistemine gecilmis vs. sonra ekonomik gelisme ve genislemeyle yerinde duramamis caponcuklar, cenk edelim demisler cinlilerle, yenmisler bunlari,durmamis ruslarla kapismislar, abartmis kore ye tayvana da sarkmislar, onlari da almislar, vermisler sonra geri,iyice kudurmuslar o donem. 1912 de meiji nin olumuyle* de sarsilmis, toparlanmaya ugrasmislardir. . bir de tokyo da meiji tapinagi varmis, goremedik daha ama kismet insallah. kisaca meiji restorasyonu bugunku japonya nin temellerinin atildigi, japon tarihinde onem arz eden bir donemdir. minik tatli caponlarin yakin tarihindeki donum noktalarindandir.