hesabın var mı? giriş yap

  • " hayır madem facebook'a 3875 tane fotoğraf koyacaktınız, mirc'de bi vesikalık için niye 3 gün yalvartıyodunuz ya. insafsız mısınız. "

  • efendi adam mesaj atar.

    -merhabalar nasılsınız acaba.
    -sie amk tacizcisi bir de üniversite okumuşsun.

    cinayet şüphelisi, dayakcı mesaj atar.

    -tekten gireyim mi sana
    -olur al sana konum al al al.

    eyvallah hanımlar.

  • öğrenci evinde yalnızken hasta olup, kusmaktan öleceğini sanmak da bunlardan biridir. açlıktan ve kusmaktan kalkıp yemek dahi yapamazsınız. sonra arkadaşlarınıza böyle bir olay yaşadım deyince neden söylemedin gelip bir çorba yapardık derler. böylece siz de gariban değil de mal olduğunuzu anlarsınız.

  • adam 3 temmuzdan beri şike yapmıyoruz dememiş, 3 temmuzdan beri şike yapmadığımızı anlatmaya çalışıyoruz demiş.
    olmayan itiraftır.
    içiniz rahat etsin diye: gs

  • benim işimin polisi sevmek olmaması fakat polisin görevinin beni korumak olmasından kaynaklanır.

  • tabldotu bile farklı diğerlerinden. ulan hayatınızda bir kere dürüst olun yahu. komik bile değilsiniz.

    edit: sevgili siyasal islamcılar, baktığınızı görmekten acizseniz bana mesaj yollamayın. hepinize tek tek cevap verecek değilim.

    ilk ve son kez yazıyorum, kuvvetle muhtemel elindeki tabldot porselen. ilk bakışta plastik ya da köpük sandım ama parlıyordu. diğer fotoğrafta görüldüğü üzere öteki tabldotlar askeriye usulü, tenekeden. hiç yoksa yine ayrıcalık geçilmiş. gereksiz bir pr çalışmasından ibaret!

  • + oglumuzun adi hayko cepkin olsun necla.
    - sadece hayko desek? hani soyadi zaten cepkin olacak, ondan diyorum...

  • bira, birkaç nedenden dolayı uykulu hissetmenize neden olabilir:

    - biradaki etanol dahil olmak üzere alkol, merkezi sinir sistemi depresanıdır. beyin aktivitesini yavaşlatır, gevşeme ve uyuşukluk duygularına yol açar.

    - alkol, beyin üzerinde inhibitör etkileri olan gama-aminobütirik asit (gaba) adı verilen bir nörotransmiterin etkilerini artırır. bu, kaygı ve stresin azalmasına yol açar, ancak aynı zamanda uyuşukluğa ve sakinleşmeye de katkıda bulunabilir.

    - bira idrar söktürücüdür, yani idrar üretimini artırır ve dehidrasyona neden olabilir. dehidrasyon da yorgunluk ve uyku hali hislerine katkıda bulunabilir.

    - alkol, kan şekeri düzeylerini etkileyerek potansiyel olarak enerji düzeylerinizi etkileyen ve sizi uykulu hissettiren dalgalanmalara yol açabilir.

    - farklı insanlar, tolerans, genetik, vücut ağırlığı ve genel sağlık gibi faktörlere bağlı olarak alkole çeşitli şekillerde tepki verebilir. bazı kişiler, aynı miktarda alkol tükettikten sonra diğerlerinden daha uykulu hissedebilir.

    uyarı: uykuya yardımcı olmak için düzenli olarak alkol kullanmak bağımlılığa, uyku düzenlerinin bozulmasına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

    medicalnewstoday