hesabın var mı? giriş yap

  • aşağıda yazılmış entry nostaljik olarak kalmaya devam edecek. yıllar içinde androidi bıraktım iosa geçtim tekrar androide geçtim. artık stream kullanıyorum. #92271462 entrym den okuyabilirsiniz. yine bu nonstop yt ayarında bi program. ama biraz daha iyisi ve gelişmişi. sevgiler.

    bu da orijinal entry

    non stop yt : başka uygulamalar açıkken arka planda youtube'dan video oynatıyor. ekran kilitliyken de devam ediyor. pop up değil. ücretsiz. videolar donma yapmıyor. diyeceklerim bu kadar.

    edit ; arkadaşlar uygulama hala çalışıyor mu bilemiyorum. ama çalışmıyorsa bilgilendirin editlerim

    edit 2; mağazada yok dediler.

    edit 3; rrrekt uyardı. newpipe diye aynı özellikte bi uygulama varmış. play market değil f-droid'den indiriliyormuş, araba özelliği de varmış.

  • insanlardan, insanı yoran her şeyden kaçıp bir dağ başında bir şelalenin dibinde keyifle uzanıp, o suyun akışına kendini bıraktığın an. ayder yaylasına çıkıp elde sısacık bir bardak çayla sabaha kadar fırtına deresini dinleyerek mest olunan anlar.

  • ürkütücüdür. eylem süresince eylemcilere karşı öyle aşırı tepkiler duydum ki kanım dondu. yok kafalarına sıkacakmışsın, yok bilmem ne yapacakmışsın... komşunun oğlu/kızı belki oradaki, senin insanın ya? bu nasıl bir vahşet? allah akıl fikir versin hepinize. zaten baştakilerin çok daha basit şekilde bitirebilecekleri bir eylemi kışkırtmalarla bu noktaya getirmelerinin amacı da buydu. şimdi kim provakatör kim oyuna gelen söyleyin?

    edit: biz göçmeniz, bosna'da akrabalarımız var. yıllarca bosna savaşının vahşet hikayelerini dinledik. orada birlikte gülüp eğlendiği, düğününe derneğine katıldığı komşuları katletti boşnakları. sırf dini farklı diye. işte sizin o sırp kasaplarından hiç farkınız yok, bilesiniz.

  • "bi tarkan kadar olamadık. herif o kadar kibar ki 'sen bir ayısın' demiyor, 'mevsimlere göre uyuyup uyanmışsın' diyor."

  • başıma birsey gelmeyecekse kars /selim ilçesinde öğrencilere yaptırdik bu robotları biz. meslek lisesi öğrencisi bunlar sadece. ki sen zamanında iş başvurusu yaptığımda bana aselsan'a mühendis alıyormuş gibi mülakat ayini duzenleyen bir şirketsin. fakir ama gururlu bilişim öğretmeni kız serzenişi değil bu. liselerarasi bilim fuari minvalinde robot yapmışsın. bari step motor kullanmasaydın da hızlı hareket edeydi.