hesabın var mı? giriş yap

  • 35 bin bence çok acı ama iyimser rakam.
    daha gidilemeyen 10binlerce ev varken ben sayının maalesef 200.000 'in üzerinde olacağını düşünüyorum.
    insanlar kaderleri ile baş başa.
    yazık oldu tüm insanlarımıza.

  • topla yapabildiklerini diğerleri yapamadığı için zaten gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisidir.

    adam sirkte değil, el clasicoda, şampiyonlar liginde, dünya kupasında yapıyordu o hareketleri. santiago bernabeuda ayakta alkışlanıyordu. hem hızlı hem golcü hem asistçi. komple bir futbolcuydu.

  • şunu destekleyen herkes kendi cebinden çalışamayan arkadaşlara destek olacaksa kabul ediyorum bende. kim ne hale düşer diye düşünmeden kapanma da kapanma. kardeşim siz kapanın evinize tutan mı var? zaten işe gidiş geliş dışında diğer saatler ve hafta sonu herkes evinde. daha ne istiyorsunuz? insanların açlıktan ölmesini mi ?

  • modele gore degiskenlik gosterecek olan durum. iphone standart ürün kalitesi sunar.iphone 8 ile iphone 7 aşağı yukarı aynı özelliklere sahiptir acın bakın. tüm modellerinde kalite aşağı yukarı aynıdır. samsung'a gelecek olursak urun kalite ve dolayisiyla fiyat yelpazesi cok daha genistir. eğer note veya s serisine geçiyorsanız günümüzde hiç de öyle attan inip eşeğe binme durumu olmaz, mesela iphone 7 den s10 plusa geçerseniz aksine esekten inip de ata binme durumu yaşayabilirsiniz. ama iphone xr'dan vazgeçip samsung a30a falan geçerseniz tam ters bir durum olur bu başlık öylesine havada ki burada gelip samsung'un amiral gemileri s ve note serisinin ozelliklerinden bihaber insanlar gelip burada gülünç duruma düşüyorlar.