hesabın var mı? giriş yap

  • bildiğim en etkili yol ailesi ile yaşıyorsa "eve geliyorum!" mesajıdır. anında arar.

    - sen nasıl bir manyaksın yaa... sakın bak öyle bir şey yapayım deme!

    o hengamede bağladın bağladın.

  • ign fragman incelemesi

    yazıyı okursanız fragmandaki kadının ellie'nin annesi olduğunu ama bir sebepten dolayı adının gizlendiğini rahatlıkla anlarsınız. burada spoiler lık bir durum yok.

    ilk fragman ile birlikte değerlendirildiğinde oyunun konusu şu olacaktır: ellie, annesinin başına gelenleri öğrenecek, annesinin ölümüne sebep olan grubun peşine düşecek ve intikam arayacak.

  • telefonla canlı yayına bağlanan kişinin 9'a basması üzerine erdem bey ceza olarak bir fıkra anlatır ve cenk bey fıkra bitince alaycı bir ifadeyle güler...

    e: bu fıkrama kahkahalarla gülen 70 milyonu duyar gibiyim cenk bey...
    c: duyargalarım var diyorsunuz... (telefondaki kişiye* döner...) aldınız mı ağzınızın payını hanımefendi? 9'a basarsanız böyle olur.
    e: cenk bey yalnız bir dakika, bu bir ceza madem... insanlar niye gülerek kendilerine ceza çektiriyorlar? yani 9'a basarak... demek ki bu bir ceza değil, benim fıkralarımı gerçekten seviyorlar cenk bey.
    c: işte tuna kiremitçi de sizin gibi düşündüğü için devamlı kitap yazıyor erdem bey!

  • istanbul'un en iyi plazalarından birinde en iyi şirketlerin birinde çalışıyorum diye hava atarken;
    çalışanların yüzüne konuşamıyorum, arkalarından sözlüğe entry girerek hatta başlık açarak giydiriyorum diye de eklerseniz havanıza hava katabilirsiniz.

  • dünyanın hiç bir yerinde havaalanları ile şehir içinde böyle fahiş farklar yoktur. 10 tane farklı avrupa havaalanına gittim dışarda 2'ye içerde 2,5 oluyordu. bizim ülkede turist silkmek için üstüne de uçağa binebilen zengindir diye yerliyi de silkiyorlar böyle.

  • paket paket antidepresan kullanan genç bünyenin düzelememesi hatta daha da kötüye gitmeye baslayan ruh halinin, uyku duzeninin illallah dedirtmesi üzerine denenmesi gereken tedavi yöntemidir. özellikle obsesif-kompulsif hastaların düzelmesi ve daha mutlu daha özgür hissedebilmesi için bilinçaltına inilir, sorunun kaynağı bulunur ve dolup taşan depo hafifletilir. son olarak antidepresanlarla uyuşturulan bir bedene sahip olmak istemeyenler icin çare iyi bir psikoterapist eşliğinde regresyon tedavisidir. kısaca 'oyum regresyon terapisine veriyorum ' , 'çare regresyon terapisi' .

  • kara kafalı, cücük boylu, kalçasız, omuzsuz, göbekli, piknik tip türk erkeğinin bir türlü beğenmediği vicuttur.

  • (bkz: rakı)
    içme adabı
    rakı içen kadın çekiciliği
    rakı sofrasının kutsallığı
    tüm bunlar anlamsız bir çok içkiden farkı olmayan bir içkiye yapılmış milliyetçi böbürlenmeler olarak görüyorum.
    ve evet dünyanın en gereksiz övüncü de bu sanırım.