hesabın var mı? giriş yap

  • kanadada doktoraya gitmiş bir kız çocuğuna sorulur:

    -sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu?
    -yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım!

  • keşefedeli 2 gün oldu böbreklerde sorun çıkmasından korkmuyor değilimi açıkçası. bari yazmışken tarifide vereyimde bu lezzetten mahrum kalmayın. tam bir parmak kalınlıgında limon suyu koyun, ben hazır limon suyu kullanıyorum normal sıkabilirsiniz ama uzun iş. bir çay kaşığıda tuz atın içine 15 20sn karıstırın onları harmanlansınlar sonra sodayı yavaş yavaş dökün, sonra karsımıza çıkan karışımı 2 kere karıstırın zaten köpürecek o yüzden yavaş karıştırın. ve içeceğiniz hazır.

    not: yavaş dökün ve karıştırın sodayı

  • ben bir tahmin yapayım biri yakışıklı ama sana çok pas vermiyor. ne geliyor ne gidiyor ve sen aşıksın. diğeri tam tersi beğenmiyorsun ama sana çok ilgi gösteriyor. duygularını önemsiyor seni mutlu ediyor o yüzden ondan da vazgeçemiyorsun.

  • celal şengör'ü şu rezil durumda bile savunabilenler var ya nasıl bu kadar mal olunabilir merak ediyorum gerçekten.

  • “cumhuriyet tarihinin gördüğü en alçakça, en adice hem de planlı ve organize sosyal medya saldırısından bizi koruyan bizi savunan yurtseverlere çok teşekkür ederim”

    bu dil bir yerden tanidik geliyor ama nerden? her hosuna gitmeyeni vatan haini olarak yaftalayanlarla ilginc bir paralellik var.