hesabın var mı? giriş yap

  • yahu çık, bekar adamım, sanki size basmışım gibi ne yaygara yaptınız, altı üstü bir beğeni butonuna bastım de, bitsin gitsin, ne bu kıvırmaya çalışmalar yahu diye düşündürten yanıttır.

  • instagram'larından duyurdular.

    kraliyet ailesinin "kıdemli" üyesi olmaktan ayrılıyorlar ve zamanlarını kuzey amerika (kanada) ve ingiltere arasında değerlendireceklermiş.

    elbette çocukları kraliyete uygun yetiştirilecekmiş.

    bunu daha çok "finansal açıdan bağımsız" olmak için yaptıklarını söylüyorlar.

    sebebi, halkın vergilerini söğüşlemekten bıkmaları değil elbette, bir hayır teşebbüsü işine girecek olmalarıymış.
    (gelsin paralar...)

    evet, unvan.

  • çok kalabalıklaşmış içerisi, yeni gelenlere bir tanım verelim.

    post-rock, rock müziğin alt türlerinden biridir. rock enstrümanlarıyla icra edilse de, rock müzikten farklı olarak gitarı "sesin rengini ve dokusunu yöneten" bir biçimde kullanmak ile ayırt edilir. genellikle enstrümantaldir bu türün parçaları. en ünlü isimleri explosions in the sky, god is an astronaut, mogwai ve 65daysofstatic'tir.

  • cep telefonu 3-4 saat kapalı durduktan sonra açılır. ilk mesaj:

    anne:
    "yavrum telefonun kapalı."

    hala mantığını sorguluyoruz.

  • yıllar evvelinden kalma bir kırgınlığım var kendisine. ooze rock bar'da konserine gittiydik, ben bir ara yakından göreyim, detayları hafızaya alayım diye sahne yanına çıkmıştım, şarkının ortasında yakınlarıma geldi, milletle şakalaştı, öpüştü falan, ben biraz gerideyim, sonra beni gördü, elindeki ufak su şişesiyle, su fırlattı yüzüme. herkese öpücük ver, "çaak" yap, bana su dök. ağzımdan akan salyalardan mı rahatsız oldu ne?, ben anlayamadım. su iyi geldiydi ama, bir ara hararet yaptıydım, aldı onu.

  • hah işte yavaş yavaş bizim 17 yıldır yaşadığımız kıvama geliyorlar, kişiye değil makama saygı göstermeyi bileceksiniz.

  • bu adamın ünlü olması gerçekten bu ülkeden bir bok olmayacağının kanıtıdır.