hesabın var mı? giriş yap

  • her gün kezban turk kızı, her erkeğin kendini s*keceğini sanan kezban turk kızları gibi ifadelerle başlayan cümleler kurmayı çok seven sevgilim sozluk yazarlarının bu duyarlılığı beni ve muhtemelen tüm
    kezban kardeşkerimi duygulandırmış tavsiyelerdir.

  • görünüşe göre, yönetmelikte yer alan "ticari taksi plakası taksiciliği meslek olarak yapacak kişilere verilir, plaka kiralanamaz, kiralanırsa iptal olur" manasına gelen maddeyi hayata geçirecekler. taksisini kendi çalıştırmayanların plakalarını iptal edecekler. şimdi sıçtınız taksi plakası galerileri.

    plaka ağalarıyla savaş başlasın artık!

  • ne yani sırf geçmişte sarhoş direksiyona geçip hamile bir kadının ölümüne sebep oldu diye sonra beraber girdikleri evden metrelerce yükseklikten hayatının baharında bir genç kız şaibeli şekilde sert zemine düşüp öldü diye tutuklu mu yargılanacaktı? tamam bilirkişi kazayla düşmesi mümkün değil diye rapor vermiş ama yine de bu acımasız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. olay öncesinde şiddet uyguladığını itiraf etmesi ise fiziksel olarak kendisinden zayıf insana el kaldırabilecek kadar şerefsiz adinin teki olduğunu değil sadece birazcık şiddete karşı zaafının olduğunu gösterir.

    ulan bu adam yoldan geçen bir siyasinin birkaç kilometrelik konvoyuna tepki mi göstermiş, tüm ülkenin emeği milyarlarca dolar para nereye gitti diye mi sormuş, sosyal medyadaki eleştirisine zorlaya zorlaya devlet büyüklerine hakaret suçu mu isnat edilmiş, madencilerin hakkını mı savunmuş, türbede elleri arkadan bağlanmış şekilde mi gezmiş de lince başlamışsınız hemen? bu saydığım suçların failleri ellerini kollarını sallaya sallaya gezerken bu garibana mı gücünüz yetiyor? o kadar kötüsünüz ki inanıyorum tahliyesini de babasının fabrikatör olmasına bağlarsınız şimdi... kötü kalpli insanlar...

  • ürünlerinin üretim kaynakları altında-arkasında yazmaktadır. kesinlikle vasat altı değildir.

  • hedefleri bir garip operasyon. istanbul'un belki de en tontik, en chp'li, en kedici mahallesinde oturuyorum. işten eve gelirken 3-4 polis arabası ve ellerinde silahlarla tem polislerini görmüş anlam verememiştim. abi bizdeki en büyük terör kedi kısırlaştırma meselesinden çıkıyor burada ne işiniz var ya?
    kahrolsun federaller.

  • ınsanın yüzünü gülümseten keşke tüm turkiyede de yaban hayatını böyle izleyebilsek dediğim videodur. burdur zaten doga acisindan muthis bir yer. golleri, daglari, tarihi ve yaban hayatiyla mutlaka gezilmesi gereken bir yer. 6. bölge müdürlüğü de isini düzgün yapan birimlerden birisi, hatta türkiyede en iyilerinden diyebilirim. videoyu yayınlayan kişi de arkadaşımdır ve yaban hayatı için ozverili şekilde çalışıyorlar. bu özverinin sonucu olarak bu kadar çok hayvani o videoda görebiliyorsunuz. hatta burdurun köylerinde sabah dolaşın, mutlaka keklik veya yaban tavşanına denk gelirsiniz.
    fakat bütün önlemlere rağmen kacak avcılık devam ediyor, yok etmeye can almaya o kadar hevesliler ki hiç bir ceza adamları durdurmuyor.
    bunlara ek olarak isini savsaklayan, avcılarla ortak çalışan, onlarla ava giden bazi görevliler sağolsun doğa korumama isini büyük başarıyla beceriyorlar. suyumuzu, doğamızı, toprağımızı korumuyoruz. ıç anadoludaki göllerin durumunu biraz araştırın, durum içler acısı. gun gelecek ne doğa ne de yaban hayatı kalmayacak. felaket tellali gibi yazdim ama maalesef gercekler bunlar.

    not 1: videonun cekildigi ortam milli park sınırları içerisinde değil, orman yolu orasi.

    not 2: fotokapanlarin zaman zaman pil ve temizlik kontrolleri yapılır. fotokapanlar korumalı bir kutunun içine yerleştirilir bu yüzden hava koşullarından pek etkilenmezler.

  • bankadaki kiralık kasanın parası ödeniyorsa teknik olarak aranıp sorulmaya devam ediliyor demektir. çünkü ödenen kasa parası, kasa içerisindeki her ne ise saklamaya devam etme yönünde bir irade açıklamasıdır aynı zamanda.

    ne yani düğün altınlarım oradaysa düzenli aralıklarla gidip onları sevip okşamalı mıyım?