hesabın var mı? giriş yap

  • bundan sonra iade edilemeyecek ürünlerin yüzde 95'inin ithal olması ne tesadüf değil mi? cari açığı kapatmak için yaptıkları küçük ama mide bulandırıcı işlere bakın şunların.

  • 15 şişe nasıl 160000 tl yapıyor anlamadım.1600000÷15=10666,66 tl yapıyor.ayrıca mekanı bilirim, yıllar önce sahibinin üç tane kuyumcu mağazası vardı ve o vesile ile tanışırdık, birkaç kez de misafir edilmişliğim vardı ama bu kadar yüksek hesabın kalabalık bir gruba ya da kalın olduğu bilinen birine getirilmesi dışında doğru olma şansı yok.sıradan biri gitse bu hesabın bu şekilde şişmesine izin vermezler, ödeme gücü var mı yok mu bakarlar.

  • subasar olarak da bilinen bir çeşit orman ekosistemidir. derelerin önlerindeki kumullar nedeniyle denizle bağlantısı kesilmiş olan göl ve bunların bataklık alanlarında son bulması ve denize ulaşamaması sonucu doğar. söz konusu göllerin suları, denize dökülemeyen dereler yüzünden özellikle bu derelerin taşıdıkları su miktarının arttığı ilkbaharda taşar. araziyi kaplayan taşkın sular da longozların oluşumunu sağlar. kış ve ilkbahar aylarında sularla kaplı olan, yaz ve sonbaharda ise suyu kısmen çekilen fakat taban su seviyesi yüksek olan longoz alanları organik madde bakımından çok zengindir. tropikal ormanlara benzeyen longozlar taban su seviyeleri düştüğü takdirde kısa sürede özelliklerini kaybeden bir yapıya sahiptir. bir başka ifadeyle kendilerini besleyen derelerin kuruması veya taban suyu seviyesinin herhangi bir nedenle düşmesi halinde yok olmaya mahkum olan ormanlardır. türkiye'de kırklareli'nin demirköy ilçesine bağlı iğneada beldesinde avrupa'nın da en büyük longoz ormanları olan iğneada longozları bulunur.

  • ailem beni göndermişti. iyi ki de göndermişler. şimdi az buçuk dinin ne olduğunu öğrendikte taraklarda bezimiz kalmadı. yaa allah korusun öğrenemeseydik şimdi bilmediğim dinin vecibelerini yerine getirmeye çalışıyordum. verilmiş sadakam varmış amk.

  • çok değil bundan 10-12 sene öncesine gidildiğinde görülecektir ki letonya'ya elendikten sonra ya ben 2002 dünya kupasında 2003 konfederasyon kupasında bu takımı üçüncü yaptım "it is the football, that is the football" diyip aradan sıyrılıp devam etmek varken "şerefiyle" istifa etmiş teknik direktördür. belki vizyonsuzdur ama şerefli bir "adamdır".

  • - alo, rüya yorum hattı mı?..
    - evet buyrun?..
    - ben rüyamda maç yapıyodum...
    - evet?..
    - maçta tam gol atacakken beni düşürdüler ama hakem penaltı vermedi...
    - hatalı...
    - formamdan çektiler...
    - tamamen hakem hatası..
    - çok teşekkür ederim..
    - rica ederim..

  • afganistan ve pakistan'dan sonra sınır kapılarının sonuna kadar açılacağı bir milleti daha keşfetmiş olduk. ey nijeryalılar siz de gelin bir siz eksiksiniz bu ortadoğu bok çukurunda.