hesabın var mı? giriş yap

  • osmanlı elestirilince tweet atıp bağıran çağıranlar, konu bu çocuklar olunca susuyor, ulan başlatmayın ecdadiniza, çocuklar istismar ediliyor lan sizin yonettiginiz ulkede.
    akp iktidarında istismara uğrayan binlerce çocuktan biri için söylenen cümle

  • ınternet 2.0'ın zirve dönemlerinde digg içerik kürasyonu konsepti üzerine çok başarılı bir site kurmuştu. insanlar beğendikleri linkleri, fotoğrafları gönderiyor popülerliğe göre de bunları diğer kullanıcılar görüntülüyordu.

    ürün ve servis üzerinde yaptıkları yanlışlar sonucunda kullanıcıları ile ters düştüler ve tam o anda doğru ürün ve doğru kullanıcı politikaları ile reddit bir alternatif oldu ve digg'den reddit'e müthiş bir göç yaşandı. bugün reddit dünyanın en popüler sitelerinden biri. bir çoğunuz da digg diye bir sitenin varlığından bu entry'i okurken haberdar oldunuz :)

    threads, twitter için aynı etkiyi yaratma potansiyeline sahip. iki büyük paydaş kullanıcılar ve reklam verenler twitter'ın son halinden yaka silkmiş durumda çünkü. göreceğiz, yerimizi alalım, çekirdeğimizi alalım.

  • -ordu olmadan devletin ayakta kalması mümkün mü?
    -elbette mümkün. ordusu olmayan bir sürü ülke var. izlanda mesela!

    kod adı: gerizekalı

  • "kimse sınanmadığı günahın masumu değildir"

    debe: biryudumkitap.com e-posta kutunuza her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz, en iyi hikâye ve roman pasajlarını gönderir. abonelik için adınızı ve e-postanızı bırakmanız yeterli. her sabah saat 08:00'de e-postanızı kontrol edin. üstelik ücretsiz

  • sonra doğu dünyası niye gelişemiyor? e sikinden başka yere kan gitmiyor da ondan.

    önce mesaj yoluyla hakaret edip sonra da ispiyonlayan ezikler için gelen tanım editi: eleştirilmesi bazı cibiliyetsizlerin zoruna gitmiş tecavüzdür.

  • adam tam olarak ne demiş önce bir onu okuyun sonra yorum yapın.

    --- spoiler ---

    “f.bahçe’nin elde ettiği çok büyük başarı. 3 yıl önce final four oynuyor, geçen yıl finalde son anda kaybediyor ve bu senede şampiyon oluyor. bu, türk basketbol tarihinin, kulüpler bazında elde ettiği en büyük başarı.

    bana ‘kutluyor musun fenerbahçe’yi’ diye soruyorlar. hayır, ben kutlamıyorum fenerbahçe’yi. onlar da bizi geçen yıl eurocup şampiyonu olduğumuzda kutlamadılar. bu işler karşılıklı. sonuçta ben bir kutlama mesajı yayınlamadım, onlar da yayınlamamıştı. ama, onların çok büyük bir başarı kazandığını da belirtmem lazım. gerçekten de çok anlamlı bir iş yaptılar.”

    --- spoiler ---

  • detroit şehrinden otomotiv sanayinin uzaklaşmasıyla birlikte pek çok banliyönün hayalet kasaba haline dönmesi nedeniyle aslında fiyatlandırması normal olan ev.