hesabın var mı? giriş yap

  • iç anadolu yobazı bu ülkedeki gericiliğin esas kaynağıdır, bu yobazların zihni tarafından ele geçirilmiş şehirlerde hayat akmaz, durur, yıllarca hep aynı şekilde durur. binalar değişir, yollar değişir, cep telefonları değişir ama onlar değişmez ve hayatlarını değiştirmez, üç dört kuşak sonra bile aynı bireyleri üretir ve yobazlıkları sanki genlerindedir, nesilden nesile bozulmadan aktarılır.
    ben bir iç anadoluluyum ve rahatlıkla söyleyebilirim bu ülkenin karanlığını iç anadolu yobazı üretir.

  • (bkz: işe yarar netflix araçları)

    "unogs : web sitesi. netflixte hangi filmlerin olduğunu gösteriyor. hangi ülkede hangi içerik var arayabilirsiniz. ayrıca korku/fantastik film vs. diye arama yapabilirsiniz. en kullanışlı özelliği ise (bana göre) son bilmemkaç günde hangi içeriklerin eklendiğini görebilirsiniz.

    film scores for netflix : chrome eklentisi. filmlerin üzerinde ufak bir kutucukta imdb, metascore gibi puanlarını gösteriyor. istediğiniz puan türlerini seçebiliyorsunuz.

    super netflix : chrome eklentisi. netflixe epey özellik ekliyor. video hızlandırma, bilgisayarınızdan altyazı ekleme (proxy ile kullanırsanız işe yarayacak bir özellik. proxy demişken opera tarayıcının proxy servisi ile netflix'i bir kaç farklı ülkeden kullanabilirsiniz veya internette satılan servislerden birini alabilirsiniz), video kalitesini istediğiniz gibi seçme (otomatik video kalitesini kapatma) vs.

    subflicks : web sitesi. eğer netflix'e altyazı ekleyeceksiniz bu servisi kullanmanız gerek. klasik .srt uzantılı altyazı dosyasını .dfxp'ye çeviriyor. ayrıca bu altyazıları yedekliyor. netflix'e altyazı eklerken burdan altyazıyı dönüştürüp eklemelisiniz.

    flicksurfer : web sitesi. unogs'un farklı hali. biraz daha kullanışlı, tasarımı daha iyi. ancak içerik kısmında türkiye yok. unogs neredeyse tüm ülkeleri kapsıyor.

    flix plus by lifehacker : chrome eklentisi. netflix'e yeni özellikler ekliyor. aynı içeriklerden birini karartıyor, rastgele bölüm özelliği ekliyor, kısayollar eklemenizi sağlıyor vs.

    netflix enhancer : chrome eklentisi. imdb puanı vs. ekliyor, içerikte düzgün arama yapmanızı sağlıyor (imdb puanı min 6 olan dramaları listele gibi)

    netflıx'te izlemeniz gereken 5 şey : youtube içeriği. kafeinsiz kanalının aylık olarak yaptığı netflix'te izlenmesi gereken 5 içerik. ileride devam ederlerse epey güzel bir içerik.

    reddit/netflixbestof/ : subreddit. netflix hakkında en iyiler, şuna benzeyen dizi/filmler, haberler vs. gibi içeriklerin paylaşıldığı subreddit. reddit kullanıyorsanız kullanmakta fayda var.

    netflix super browse : chrome eklentisi. ücretli. netflix'in alt kategorilerinin hepsini gösteriyor. ayrıca hangi içeriğin ne zaman netflix'ten çıkacağını vs.'de gösteriyor.

    netflix party: chrome eklentisi. arkadaşlarınızla mesajlaşarak bir şeyler izlemenizi sağlıyor.

    netflix roulette, smartflix, allflicks gibi siteler var ancak bunlar yukarıda bahsettiğim iki site gibi netflix içi arama motorları. iki tane eklediğim için bunları eklemedim.

    turflix.com : web sitesi. netflix türkiye arama motoru. @carpsa söyledi :)"

  • o değil de normal hızda konuşan, diksiyonu aksansız; bildiğin normal düz genç insan siyasetçi gördüm ilk defa ülkede. tarif edemedim kelimeyle, bünye alışık değil.

    toplantıda gerekirse atarım diye lipton getirip, olaylar kopunca millete fırlatmak nasıl bir tepki şeklidir lan shshdh. başarılı. approved.

    derhal bir kaç yıl ülke yönettirilsin.

  • bence hepsi kaldırılmalı bağış yoluna gidilmeli. hesaba parayı yatıran almalı. en azından arsadır evdir elimizde kalır. vatandaşlık aldıktan sonra ayrıca adam ona da para harcasın ordan da vergi alırsın mis. x2 kazanç. beklenen sayıda vatandaşlık alınmazsa da kampanyaya başvurulmalı. 1 vatandaşlık alana 1 vatandaşlık bedava gibi. ama bu kampanya stoklarla sınırlı olmalı ve belli bir süre geçerli olmalı.

    daha yeterince dingonun ahırı olmadık. yetmez ama evet.

  • "araplar beni bilirler, ben de arapları" sözleri ile tanınan ve müslüman filistin halkı için "ezilmesi gereken bir böcek" gibi küstah ifadeler kullanan ariel şaron'un eseri.
    filistinlilerin evlerini bombalamak, mülteci kamplarının üzerinden buldozerle geçmek, yüzlerce filistinli genci hiçbir gerekçe göstermeden tutuklamak ve sonra işkenceye uğratmak gibi psikopatça ve insanlık ölçüsünde değerlendirmeye alınmayacak pislikler yapılmıştır.
    ariel şaron'un gazze bölgesinin güvenliğinden sorumlu olduğu dönemde ise yüzlerce kişi suikaste uğramış, binlercesi tutuklanıp sınır dışı edilmiş, yalnız gazze'de 2 bin ev yıkılmış ve 16 bin kişi ikinci defa sürgüne gönderilmiştir. sabra ve şatilla katliamları dışında 1982'de israil'in lübnan'ı işgali esnasında birkaç hafta içinde 14 bin insan hayatını kaybetmiş (bunların 13 bini silahsız sivillerdir), yaklaşık yarım milyon insan ise evsiz kalmıştır.
    (bkz: allah belanı versin ariel saron)

    edit:kötülense de; evet, allah belanı versin ariel saron

  • rahatlatır lan. kabul eder, çeker gidersin. tamam zordur üzülürsün, ağlarsın zırlarsın hatta önceleri öfkeden ne yapacağını bilemezsin. canını acıtırsın, can acıtırsın. ama kabullenmek iyidir. kalpte bıraktığı etki fenadır ama eninde sonunda en iyisidir. bir yalana sarılmaktansa, yalnızlığı göğüsleyip tek başına devam etmek en iyisidir.