hesabın var mı? giriş yap

  • kapıyı "gındırık" bırak, yani kapıyı aralık bırak demektir. ortalığın "ellialtıya gitmesi" lafı vardır ki o da ortalığın darma dağın olması, olayların birbirine girmesi demektir. "saddam bandı" vardır o da bildiğin koli bandıdır.

  • devlet işleyişini bitirecektir.

    şu an kamuda 1 kişilik iş için 10 kişi alınır, 1 kişi çalışırken torpilli olan 9 tanesi yatar. eğer işten memur atılırsa bu torpilsiz olan ve çalışan bir memur olacağı için devlet işleyişi sekteye uğrar.

    debe editi: babam 30 sene memurluk yaparak emekli oldu. dairedeki çalışan 1 memur oydu. bu gözler maaşlar mutemet tarafından verilirken sadece maaş günü işe gelen, bankadan verilirken hiç işe gelmeyen ya da canı sıkıldığı için gelen kişiler gördü

    bazen rapor aldılar

    (bkz: başak demirtaş çok hasta)

    bazen rapor almaya bile gerek duymadılar.

  • arabanin iç kısmında kullanılan plastik parçaların üretilmesi esnasında kullanılan plastik malzeme karışımının akışkanlığını arttırmak için içerisine katılan plastikleştiricilerin, parçanın üretimi tamamlandıktan sonra reaksiyona girmeden bünyeden buharlaşıp uçması sebebiyle oluşan koku.

  • yarım tavuğa bakıyoruz, 2 tl. yarım kokoreç 6 tl 7 tl. neden? hayvanın bokunu yiyip yemediğimiz belli değil, 7 tl'yi kitliyolar. öbür tarafta boksuz et 2 tl, burada boklu et 7 tl? bu nası mantık lan ecdadına koştuklarım...
    üzücü.

  • nil karaibrahimgil'in bir gazetede köşe yazısı yazıyor olması bile tek başına beynimi yakmıştır.