hesabın var mı? giriş yap

  • trafoyu söküp bağlı bulunan bütün kablolara vereceksin 1000 voltu, ucu nerelere gidiyorsa yakıp yıkacak. anca bundan anlarlar.

  • renksiz sarımtırak bir sıvıdır kendileri.
    halk arasında kezzap takma ismiyle dolaşır. günlük yaşantımızda kullandığımız turşu, salça, sirke, yoğurt, kola, elma , limon, ve süt gibi besin maddelerinin içinde bulunur.
    ayrıca kimya için de çok önemlidir. gübre tuzları üretiminde barut, dinamit gibi birçok çeşit patlayıcı yapımında ve gümüş nitrat elde etme de kullanılır.
    ayrıca benim nickimin %83.3 ünü oluşturmaktadır.

  • 8 sene once yapacagını yaptı. bala gote mucizevi sekilde kupaya katılınca guzel gazlamalar ile biz bitti demeden bitmezlerle bisey mi bekleniyordu acaba.

    kendisi en cok maas alan turnuvadaki 3. antrenor. lowden del bosqueden fazla kazanıyor. akıl var mantık var. bu adam ne basardı ki boyle paralar kazanabiliyor. 40 tane ulkeden 24 takımın katılabilecegi sampiyonaya katılmak mı basarıdır yani. joachim low almanyaya dunya kupası kazandırdıgı halde daha dusuk maas alırken, vicente del bosque hem dunya hem avrupa kupalarını kaldırdıgı halde daha az alırken ben terimin bu aldıgı parayı hazmedemiyorum.

    her seyin otesinde vatan millet sakarya edebiyatı yaparak savasa gidermiscesine milli gururdur sereftir akan sular durur gibisinden laflarla cebe 3,5 milyon euro indirmek guzel olmalı. turkiyenin ekonomisi belli, ortalama maaslar gelir belli. senin kalibren arnavutluk kadar, romanyanın yarısı polonyanın ucte biri seviyesinde. onların hocası 100bin 200bin 300bin euro alırken sen nasıl oluyorda 3,5 milyon euro alabiliyorsun. isvecin hocası bile 200bin alıyor lan. zaten 60 kusur yasına gelmissin paranın dibine vurdun vuracagın kadar, bu yastan sonra milli gorev icin bunu nasıl utanmadan alabiliyorsun gercekten merak ediyorum. helal olsun.

    http://www.kicktv.com/euro-2016-coach-salaries/

  • asktir!

    la ortam dinlemesi bu..
    olm nereleri dinlediniz lan?

    not: "bu kayıtların içeriğini konuşmak yasak" diye şu an beynimi skiyorlar.

    kayıtlardan ayrı olarak şunu söylemek istiyorum:
    ben, bu ülkede her rezilliği gördüğümüzü sanıyordum.
    görmemişiz.
    daha gözümüz açılmamış bile.
    ışık sandığımız şey göz kapaklarımıza bakarken gördüğümüz iluzyonlarmış meğer..

    korkuyorum lan sözlük..
    valla korkuyorum.

    serin sulardan gelen edit: ekşi sözlük'teki harika bir özelliğin farkında mısınız? bulunduğunuz başlıktayken, ekranın üst tarafında bulunan "başlıkta ara" kısmında, "linkler"i seçin..
    hakkatten ne kız fotoları çıkıyo anlatamam..
    karı kız fotoğrafları için diyorum..
    valla..

  • hep bu kadınları dileyip zeytine kurdele bağlayan kadınlarla evleniyorsunuz.
    hayır hayır kezban değilim.

  • aşka uçma kanatların yanar. (sadi şirazi) ..
    aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? (hz. mevlana)
    aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? (yunus emre)
    aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var? (demet akalın)

  • elma, armut ve kiraz gibi bitkilerin çekirdekleri siyanür ve şekerden oluşan, siyanojenik bir glikozit olan amigdalin içerir. sindirim sisteminde metabolize edildiğinde, bu kimyasal son derece zehirli hidrojen siyanüre (hcn) dönüşür. ölümcül dozda hcn dakikalar içinde ölmenize sebep olabilir.

    neyse ki elma çekirdeğinin ölümcül olabilmesi için gereken birkaç faktör bulunur ve bunları yanlışlıkla elde etmek çok da kolay değildir.

    amigdaline yalnızca tohumlar ezilmiş veya çiğnenmişse ortaya çıkar. kırılmamış, çiğnenmemiş bir çekirdek vücuttan olduğu gibi çıkar. ayrıca vücudumuz küçük dozlarda hidrojen siyanürü işleyebilir bu nedenle yanlışlıkla çiğnenmiş birkaç çekirdek zararsızdır.

    ortalama bir yetişkinin siyanür zehirlenmesi riski yaşaması için (elma cinsine bağlı olarak) 150 ile birkaç bin ezilmiş çekirdek tüketmesi gerekir. ortalama bir elma ise beş ila sekiz adet çekirdek içerir. arka arkaya 18 elmanın çekirdeğini çiğneyerek yemiyorsanız bir problem bulunmamaktadır.

    kaynak: britannica

  • * kat mülkiyeti kanununu bilin. bu kanunu küçümsemeyin. paranızı iade edip sizi kendi evinizden kovmaları mümkündür.

    * kapı numarasına bakarak mal gibi gidip yerleştiğiniz dairenizde 3 sene oturduktan sonra olumsuz ekspertiz raporu nedeniyle bu daireyi satamama durumuna düşmemek için evinizi almadan önce kat irtifakı projesinden bağımsız bölüm kontrolünü mutlaka ama mutlaka yapın. banka kredisi ile aldığınız evinizde dahi bu problemi yaşayabileceğinizi bilin.

    * 'benim beslediğim kediden sana ne pezevenk?!' derken haklı olmama ihtimalinizin de bulunduğunu ve bu gibi konuların yönetim planında ele alındığını unutmayın.

    * eviniz kat mülkiyetine geçmişse zorunlu deprem sigortanızı yaptırmadan işlemlere başlayamayacağınızı aklınızda bulundurun.

  • şu entryme #35563826 cevap olarak "aptalsın ayrıca köylüsün" yazmış yazar-ımsı. olmamış bu ama, bir daha yapmayı denesinler. hahahha köylüyüm balım ben ya. hiç de utanmadım bak, sıkıntı yok köylü olmakta. o alevi bu kürt öteki köylü...ne yapalım lan hepimiz sizin gibi beyaz türk değiliz. halkız biz ve direniyoruz. uymadıysa git bayrak salla kazlıçeşmede. ha bu arada fransız lisesi mezunuyum, 3 dil biliyorum, avukatım, ama hiç de koymaz çöp de toplarım şalvar giyer hasat da toplarım...sonradan olma burjuva kafalarıyla gelme bana. köylü olmak onurdur yeter ki sonradan görme olmayayım.

  • aşı hasta olmanızı engellemiyor. virüs girmeden önce bağışıklık sisteminize o virüse karşı talim yaptırıyor. aşıya rağmen hasta oldum demenin tatbikat yaptık ama yine de yangın çıktı demekten farkı yok.

    daha basit anlatılamazdı sanırım

  • türkiye'de devlet bütçesinin %80'i gereksiz harcamalara gitmektedir. ankapark işte orada. bunun gibi yüzlerce örnek verebilirim.

    durduk yere harcama kalemi oluşturmayın. adam primini ödemiş emekliliğini hak etmiş. size ne!