hesabın var mı? giriş yap

  • yıl 1992, lisede sınıf başkanıyken 40 kişilik sınıfa 20 tane cengiz kurtoğlu konser bileti satmam istendi. sadece 2 kişi aldı başka kimse almadı diye o dönemin müdür yardımcısı kalan 18 bilet satılana kadar bütün sınıfa 3 tur sıra dayağı atmıştı. ( kendiliğinden alan 2 kişi hariç ) ilk turda avucumuz açıkken cetvelle vurdu, 2. ve 3. turda parmak uçlarımızı yukarı doğru birleştirmemizi isteyip öyle vurmuştu. böyle " saygıdeğer " eğitimcilerimiz vardı amk.

  • her ne kadar çıkış noktası newbie olsa da, newbie'yle arasında ufak bir nüans bulunan multiplayer oyun terimdir.

    şöyle ki;

    newbie herhangi bir şeye (online oyun olabilir, herhangi bir meslek olabilir, her şey olabilir) yeni başlamış, tecrübesiz demektir. noob ise tecrübesizden ziyade "yeteneksiz", "kazma", vb. aşağılamalar için kullanılır. gerçekten de ne her newbie noob'tur diye bi şey söylenebilir, ne de her noob newbie'dir diye bişey.

    birkaç misalle konumuzu zenginleştirelim:

    wow'dan tipik noob örnekleri:

    - heroic instance'ta petini aggressive'de unutup wipe'a neden olan ve bunu sürekli olarak yapan lvl70 hunter. (bi kere yapıp adam gibi özür dilese içim yanmaz, hatasız bi allah var)
    - soulstone resurrection'ı bulunan ama wipe durumunda güvenli bi yere kaçıp orda ölmeyi bir türlü beceremeyen veya kötü giden ve kurtarılması mümkün olmayan bi encounter'da ölünce soulstone'u gereksiz kullanıp hemen resslenerek tekrar ölen ve mezarlıktan geri koşmak zorunda kalan healer.
    - aşırı veya özel durumlar haricinde aggro tutamayan tank.
    - büyük oranda overheal yapan (bazı gerekli durumlar hariç) healer.
    - ota boka sırf kullanabiliyo diye need atan ninja.

    ayrıca nub, n00b, nab, vs. gibi kullanımlarının yanısıra bi arkadaş tarafından kullanılan ve duyulduğu zaman yere yıkma kapasitesine sahip "noobardinli" şeklinde söylenişlere de sahiptir.

  • burdan anliyoruz ki, bosch makinemiz bozulursa banyodan alıp mutfaga koyuyoruz sonra servisi çağırıyoruz.

    pratik olun biraz.

  • "geçen hafta enseme allah yazan dövme yaptırdım cumaya gittim arkamdaki adam görmüş doğum lekesi sandı mucize diye bağırdı.. beni omuzladılar beş gündür geziyoruz daha yeni geldim eve."

  • az önce egm tarafından tarafıma yollanmış sms. yanlış. newton'ın fizik kurallarını egm'ye hatırlatacak olursak:

    d = v.t

    yani

    mesafe = hız x zaman

    buradan hesaplarsak

    zaman = mesafe / hız

    yani mesafe aynı olduğu zaman hız arttıkça zaman azalıyor bölen olarak değeri arttığından. eğer

    aşırı hız > hız

    denklemine bakarsak aşırı hızın her zaman zaman kazandırdığını söyleyebiliriz. dolayısıyla doğru cevap:

    "aşırı hızla kazanılan zaman, kaybedilen hayatlara değmez"

    olacaktı. bir emniyet genel müdürlüğü eğitiminde daha görüşmek üzere.

  • vapurdasındır.siyah t-shirtün ve güneş gözlüklerinle kıçta tam yangın dolabının yanına oturmuşundur. kulağında walkman vardır ve muhtemelen sentenced çalmaktadır. en baba modunu takınırsın ve sert esen lodosu iplemezsin. sen misin iplemeyen! o lodosun kudretiyle yangın dolabının kapağı hızla açılır ve "zıbammmm" effectiyle birlikte suratında patlar.. sen suratına yapışan kapağı usulca yüzünden çekersin. kompozisyon korkunçtur: tek camı düşmüş ve çerçevesi yamulmuş gözlüklerin ve sol kulağından fırlayan kulaklıkla lodosa mı yoksa dolabın kapağına mı kızacağını düşünürsün..fonda vapurun beyninde yankılanan düdük sesi..vuuuuupppp... vuuuuuuuuupp!!
    iskeleye atlarken kafandan bir ses daha gelir.dönüp baktığında asırlık paşabahce vapurunun asırlık levhası çeyrek asırlık beynine çarpmıştır...

  • babamın aşkla bağlı olduğu ve en büyük tutkusu olan spor kulübü. ondan bana miras kaldı beşiktaş sevgisi.
    adam o kadar bağlıydı ki 74 yaşında öldüğünde sağ cebinden anayasa kitapçığı sol cebinden beşiktaş lig fikstürü çıktı. kendi elleri ile yazmış fikstürü rahmetli. bu hafta trabzon'a gidiyoruz, aralık 15'te karabük bize geliyor diye. üşenmemiş yazmış adam.

  • günlerdir bu anı bekliyorlar. hazırlandılar. yarın doğan güneşle birlikte sokaklara inecek ve buldukları tüm çocukları ıslak ıslak öpecekler. nice tazeler bayrama küsecek. nice canlar yanacak.

  • helal olsun lan midyeci ahmet'e sıfırdan zirveye çıktı. videolarinda karısı hep yaninda, baskasi olsa ilk iş boşanmak olurdu felan demiştim geçenlerde. maşallah dediğimiz 3 ay içinde mortingenstrasse oldu yine çok şükür.