hesabın var mı? giriş yap

  • koskoca adamım, öylesine başlığa girdim, zaten bildiğimiz fotoğraflardır ama bir bakayım dedim evet bildiğimiz fotoğraflardı ama gözlerim doldu arkadaş, biz ne şanslı bir milletiz, biz dünyanın en şanslı milletiyiz. şimdi itibarımız veya saygınlığımız kalmamış olabilir ancak toparlayacağız buna inanıyorum, dünyanın en iyi rehberine sahibiz. sen rahat uyu atam, bu ülke ilelebet payidar kalacaktır.

  • şimdiye kadar hakkında bildiklerimiz şunlar olan otomobil:

    - 2022 yılında üretim başlayacak.

    - suv ve sedan olmak üzere iki farklı yerli elektrikli otomobil modeli çıkacak.

    - 30 dakikanın altında şarj ile %80 doluluğa ulaşabilecek.

    - 300+ ve 500+ km olmak üzere iki farklı menzil opsiyonuyla satışa sunulacak.

    - internete bağlı olacak ve 4g/5g bağlantılarıyla tüm güncellemeleri uzaktan alabilecek.

    - 200 beygir güç ile 7.6 saniye, 400 beygir güç ile de 4.8 saniye altında 0-100 km/s hızlanabilecek.

    - araçların bataryası euro ncap 5 yıldız seviyesine uyumlu olacak.

    - geri kazanımlı frenleme sistemi, araç menziline %20'ye kadar katkı sağlayabilecek.

    - ayrıca araç konsolunda holografik asistan adı verilen bir teknolojiye yer verilmesi planlanıyormuş. şimdiki araçlarda bulunan 2 boyutlu görselliğin yerine gelecek üç boyutlu bir teknoloji olarak düşünebilirsiniz.

    - 2022'ye kadar togg’un öncülüğünde yapılacak olan geniş kapsamlı şarj altyapısı sayesinde evlerde, ofislerde ve yol üstündeki istasyonlarda şarj edilebilecek.

  • 9gag yorumlarından birini taşıyorum: "on the one hand i feel bad that jeniffer lawarnce privacy was invaded, but on the other hand...well that hand is busy"

  • kaldırılırsa sözlüğün "qankilerle sahil qeyf" yazıp instagram linki paylaşacak sığırlarla dolacağı için bulunması gereken zorunluluktur.

  • normal bir durum. genele gitmeye gerek yok, mahallende aç fakir çocuklar dolanırken sen internete telefona ayda 100+ lira döşeyip çocuklara 1 lira bile destek olmuyorsan senin de bir farkın yok. aç insan var diye bilim de yapmasınlar oldu amk.

  • sol şeritte ön tarafınız sıralı araçlarla dolu iken hemen arkadan dibinize kadar yanaşıp selektör yapan tiptir.

    bu andavallara, ön tarafın dolu olduğunu görmediğini düşünerek bir defa şans veririm. aracımı, öndeki araçları görebileceği kadar hafif sağa veya sola oynatırım. kimisi selektör yapmayı keser. işte bu başlığın esas konusu bir grup var ki, selektör yapmaya devam eder.

    hemen ilk fırsatta aracımı sakince orta şeride çekerim. bu andaval yerimi doldurur. işte en zevkli an gelmiştir. sol şeride geçip arkasındaki yerimi alırım. veririm gözüne coşkuyu, veririm gözüne feryadı..

    be amın oğlu, be yavşak; ben senin önümdeki araçları görmemiş olma ihtimalini bile düşünüyorum. sen ne istiyorsun lan? aracımın süper güç düğmesine basmamı falan mı?

    edit: yıllardır sözlük okurum. gördüğüm en başarılı entry nick uyumu ; #142795314