hesabın var mı? giriş yap

  • akp genel başkanı rte'nin (ak) gençlerle yaptığı iftar tiyatrosunda, bir soru üzerine 26. dakikada "... ve derdimiz şudur; bu ülkede inancından etnik yapısından, bölgesel, dinsel ne olursa olsun kimsenin dışlanmadığı bir türkiye..." diyor. (https://youtu.be/uuvk9zhmpqu?t=1574)

    aynı rte, 10 dakika sonra başka bir soru üzerine istanbul halkının çoğunluğunun oylarını alarak ibb başkanı seçilen ekrem imamoğlu için; "...haa bir şey yaptılar, ne yaptıklarını söyleyeyim, hemen veri kontrollerini yapmaya başladılar. bu da fetö terör örgütünün uygulamalarından. beyefendi de (ekrem imamoğlu) bu uygulamayı samanyolu'nda çalıştığı için oradan biliyor." diyerek devam ediyor. (https://youtu.be/uuvk9zhmpqu?t=2198)

    ülkenin cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan bir zaat halkın çoğunluğunun oylarını alarak seçilen bir kişinin, belediye'deki usülsüzlüklerin ortaya çıkarılması için aldığı bir kararı fetö eylemi olarak nitelendiriyor. durmuyor, ve bu kişinin eskiden fetö çalışanı olduğunu ve bu eylemi fetö kurumlarında öğrendiğini söylüyor. ve işin trajik boyutu bu iftiraları ramazan ayında bir iftar organizasyonunda sarfediyor. akp genel başkanı, hassasiyet göstermiş ve en azından iftirayı iftar sonrasında atarak orucunu sıkıntıya sokmamış (!). siyasi menfaat uğruna, 3-5 oy için bu kadar düşmeye değer mi?

  • iyiden iyiye insanı güldüren manadır.

    hele bu sözde 'mana'yı dile getirirken takındıkları o ciddi tavır yok mu ahaha ya tamam sizsiziniz amk siz.

    -büyük beşiktaş taraftarı he de hödödür
    -şerefli beşiktaşız biz renkliler anlamaz.
    -onurlu duruşumuz var bizim.

    blabla

    yok ebesinin örekesi afedersin. taraftarsın ulan sen ne bu oligarşiye savaş açmış don kişot tavırları, ne bu jan darc havaları, ne bu takımına laf geldiğinde kendisine ''tavuk'' denmiş marty mcfly ciddiyeti.

    yapmayın komiksiniz.

  • ya allahın vasıfsız ergeni nasıl sürekli gündem olabiliyor. takip etmiyoruz, görmek istemiyoruz ama her yerde karşımıza çıkıyor.

  • bir çağı tanımlayan antlaşmadır. ümit burnunun geçilmesiyle başlayan keşif çağı colomb'un yeni dünyaya çıkması ve bu antlaşma ile iyice hız kazandı. bir tarafta osmanlı altın çağını yaşarken öbür tarafta avrupa'nın osmanlı ya da iç karışıklık baskısından uzak iki devleti ispanya ve portekiz dünyanın o devirdeki süper güçleri olmuşlardır.

    komik aslında adamlar o kadar aşmışlardır ki dünyayı paylaşmışlardır. bu anlaşmadan sonraki yüzyıl dünyanın yaşanabilir ve doğal kaynakları olan her yeri keşfedilmiş ve kolonileştirilmiştir desek çok abartmış olmayız.

    bu antlaşmadan yüzyıl sonra portekiz kralı sebastian veliaht bırakmadan ölünce portekiz ile ispanya habsburg hanedanının ispanya kolunun egemenliği altında toplandılar. bu zamanlar avrupa'da din savaşlarının en yoğun yaşandığı zamandı ayrıca. savaşlar ispanya imparatorluğunun ekonomik durumunu çok derinden etkiledi ve ispanya'nın sömürge gücü duraklamaya başladı. özellikle ingilizlerin kuzey amerika'ya yerleşmesi ve ardından patlayan sanayi devrimi ispanya ve portekiz'in sömürge pazarındaki paylarının azalmaya başlamasına yol açtı ve bu anlaşma da tarihe karıştı.

  • nedense devamini okuyayim rezilligine deginilmemis aciklama.

    ha bi de neymis entryleri teknik bir aksaklik yuzunden silemedik. ondan dolayi dakikada 2 tane silebiliyoruz. ay kiyamam serverlarin uf mu oldu .s..s.s.s ayda milyonlarca request alan site dayanamadi oyle mi?

    (bkz: biz de bunu yedik)

  • dun yapilan butun negatif yorumlari youtube’tan silmisler. eger youtube yorumlari sizi rahatsiz ediyorsa gidin atv’de reklam verin. bu kadar ozgurluk anlasilan size fazla gelmis.

  • yakın zamanda hem yunanistan hem de ukrayna'ya gittim. hiçbirinde turist çıkacak yerlisi eve girecek diye bir şey göremedim.

    anavatanımızda gördüğümüz muameleye bak.