hesabın var mı? giriş yap

  • halkı sınıflandırıp ayrıştırmadıkları için sağ görüşlü olmadıkları kesin. sol görüşlü olmalarını bekleyen de yok onlardan. atatürk'ün ilke ve inkılaplarını kılavuzları olarak gördükleri sürece bizim açımızdan sıkıntı yok.

    düzeltme: imla.

  • şişenin dibinde kalan, asidi kaçmış ve dolayısıyla kimsenin rağbet göstermediği kolayı bir köşede saklamak. eve yeni kola alınınca ve üzerinden bir miktar içilince, saklamış olduğu asitsiz sıvıyı yeni şişeye eklemek, ve bu suretle kolayı piç etmek. baba böyle yapma deyince de pis pis sırıtmak. ben çok sinirlenmek.

  • 12 yıldan fazla süredir hem satış hem de ithalat yapan biri olarak söyleyebileceğim ilk şey artık burada herkesin haklı olduğu gerçeği. enstrümanların türkiyede pahalı olduğu kesin ancak bu hem alan hem de satan mutlu demek değil. burada tüm kazanç net bir şekilde devletin. pandemi öncesinde gelen ilave gümrük vergisi üzerine sonradan bir daha yüzde 25 gelmesi bir de bu tutarın üzerinden tekrar kdv, gelir vb vergilerin alınması... bu işin kazananı belli ve o kişi ne alıcı ne de satıcı. bu düzeni kuran kazanıyor. son bir sey daha söylemek isterim, avrupa'dan, amerikadan uygun fiyat doğrudur, sonuna kadar da kullanın ama unutmayın lütfen, çoğu kalemde yurtdışında olan bu meslektaşların kazancı bize göre çok daha fazla. ve olması gereken de bu. umarım hayatı sevdiren bu ürünler için adil, rekabet edilebilir ve herkes tarafından ulaşılabilir bir çözüm üretilir.
    edit: anlatım bozukluğu

  • kızı çok akıllı, ufku çok geniş, çalışkan, karakterli ve geleceği parlak bir öğrencidir. seneye üniversite sınavlarına girecek. aksi olmayacağından eminim gerçi ama umarım geleceğini etkilemez.

    babası da çok neşeli kızıyla ilgili bir veliydi.

  • bu dizinin birkac nesil uzerinde bu kadar derin etki birakmasinin nedenlerinden biri de, pazar gecelerinin o karanlik, banyolu, sikintili etkisinin uzerine eklenen basit bir org ile kaydedilmi$ jenerik muzigidir.

    bu muzik tema olarak hizlidir ama ayni zamanda huzunludur. o donemin dallas gibi amerikan dizilerinin jenerik muzigi formunda bestelenmi$tir.

  • beraber gülüyor olabilmem. istediği kadar güzel gülsün beraber gülemiyorsam, manasız manasız, deli mi ne gülüyor bu, biri mi inandırmış güzel güldüğüne hikayesi varsa zor.
    evet güzellikte çekicidir. acayip çekicidir, herkesin kendince görebileceği güzellik neyse. ama beraber gülebildiğim bir insanı hiç bir şeye değişmeyeceğimi biliyorum. güzel bir kadınla gülünemiyorsa, istediği kadar iyi, temiz, dürüst olsun uzun süre katlanması zordur benim fikrimce. hani üç-beş gün iyi gelebilir. ama sonrası zor.
    ha birde bir kadının gözünüze çekici gelmek istemesi durumu olabilir ki, ne yaparsanız yapın, istediğiniz kadar kendinizi şartlandırın bir yolunu bulup çekici gelme ihtimali de oluşturabilir kendine. ama istisnalar, yani bazı odunlar her zaman bu kuralı bozar.

  • kemal kılıçdaroğlu hariç herhangi birisidir. kemal kılıçdaroğlu olumsuz bir şeyden sorumlu tutulamaz, tutulması akıldan bile geçirilemez.

  • düşük kültür seviyesi ürünü bir video. insan hakları diye bir şey olmasa videodaki elemanlar ya antik roma'daki gibi köle olurdu veya bilimsel deneylerde kobay.