hesabın var mı? giriş yap

  • obez kediler için özel mama, mama miktarının azaltılması, l'carnitine ve hemen akabinde çeşitli aktivitelerle başarılabiliyor. kilolarından dolayı koşup oynayamayan ve kendini temizleyemeyen kediniz bunları yeniden yapmaya başlıyor, koşarken tıkanıp öksürmüyor.

    veteriner hekimimizin önerisiyle yaptık hepsini. kendi kafamıza göre aa kedimiz şişman/obez demedik. evdeki diğer kedinin kilosu daha fazla olduğu halde obez kategorisinde yer almıyor o. kısırlaştırma sonrası hemen mamasını değiştirmemize rağmen kilo kontrolünü sağlayamadığımız için önünü alamamıştık şişmanlamasının. en son 6-6.2 arası gidip geliyordu. şu an 4.5 civarında, göbeği sarkık ama mutlu bi kedi.

    obezitesiyle bağlantısı var mı bilmiyorum ama gıda alerjisi de çıktı heyvanda. bu durum biraz geriyordu ama çözüm bulduğumuz ve koşup oynamaya devam ettiği için buna takılmayı da bırakıyorum yavaştan.

  • bu haremdeki cariyeler manyak mı la? sanki harçlıkla napıcaklar. nişantaşına mı gidemiyorlar. bi de ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz diyolar. la yemek bedava yatcak yer bedava zaten halvete de girmiyosunuz. e kıyafetleriniz de saraydan. ne ihtiyacınız var lan.

  • kadınları bilinçli yahut bilinçsiz olarak aşağılamasından ötürü küfrü hiç sevmeyen bir birey olarak "ak porrrtininn daysınnı zikemmm" küfrüyle en azından pozitif ayrımcılık yapmasından ötürü takdir ettiğim velet.

    dayısını zikmek nedir amk ya hahahahahah