hesabın var mı? giriş yap

  • yine bir dezenformasyon. hadi neyse doğru diyelim. adam tayyip erdoğan'a gel beraber çıkalım dedi. çıksaydı reis siz de girebilseydiniz o zaman salona

  • basligi acanin yan masadakilere muhabbete ac olduklari icin olayin kismen mesru oldugunu ve hosteslerin ifadelerine guvenilmeyecegini ima ettigi olay. sene 2015 elin evli heriflerinin dovup tecavuz ettigi kadinin sikayetini kapatmaya calisan baska herifler var. hala guvenle konaklayamayacaginiz sehirler var cunku eli yuzu duzgun otellere gelen mevki sahibi bazi ayilar yemek yerken sohbet ettiler diye yan masadaki insana salyalanabiliyor ve saldirabiliyor. o mevkiye de herkes gelemiyor. demek ki okumusluk mevki meslek falan insani insan yapmaya yetmiyor, saglamasini da yapmis olduk.

    edit: imla
    edit: basligi acan sadece haber metni kopyalamis demissiniz ama basligi acan kendi yorumunu silmis. ben bu entryi o dogrultuda guncellemeyecegim, arz ederim.

  • bugün nefret edilen insanların, o dönemki hallerinin sempatikliği ile burukluk yaratmıştır, ne olurdu o dönemki halleriyle kalsaydınız.

    söz konusu ünlüleri sempatik bulmamda kaybeden adayların dahi kaybettikleri şarkıyı hep beraber söylemesinin de etkisi var sanırım bugün böyle bir sahneye şahit olmak çok zor kanımca. zaten bugünün popüler şarkıcıları ile o günküler arasında dağlar kadar fark var.

    hatırlamayan veya bilmeyen arkadaşlar için belirteyim, kral tv video müzik ödülleri o dönemin en prestijli müzik ödülleriydi, kral tv zaten başlı başına türkçe müzik piyasasının bir numaralı aktörüydü, o ödülü kazanmış olmak büyük bir prestij ve maddi getiri demektir, buna rağmen ödül alamayan isimlerin çıkıp sahnede mustafa sandal'ın şarkısını söylemeleri muazzam bir olay.

    bu arada merak eden varsa ödül töreninin tamamı ve daha fazlası kral müzik youtube sayfasında paylaşılmış, 1996 yılını izlemek isteyenleri buraya alalım.

  • beden eğitimi öğretmeni olmanın önkoşuluymuş gibi istisnasız bütün bedencilerde gördüğüm* geçiş dönemiydi. en kötü günümüz öyle olsun dediğimiz dönemlerdi bi de...

  • abd'de olsa "murder & armed robbery 80 years " şeklinde ceza alıp bir daha gün yüzü göremeyecek barbarlar türk hukuk sistemi sayesinde 3 yıl sonra aynen devamke şeklinde takılıyor.