hesabın var mı? giriş yap

  • turabi tavlayı yaparken kameralar neden göstermedi. hadi yaparken göstermedi o kadar ufak yuvarlak tahta parçalarını nasıl yaptı. hadi yaptı diyelim nasıl boyadı. hadi boyadı diyelim nasıl o kadar düzgün birlestirdi. hadi birlestirdi diyelim zarı nerden bulcak. zarı buldu diyelim ben yine de turabinin aq.

  • (bkz: ndayi kalenga)

    ankaragücü'nün forveti. suratının yarısı dudaktı. kimse mactan önce ba$arı dilemiyodu. icli birisiydi kalenga. iyi golcuydu. tam gemiyle amerika vaadiyle kandırılıp ankara'ya bırakılmı$ birinin $a$kınlıgına sahip bir surata sahipti. eger onun oldugu bir maca denk geldiysem izlerdim.. etrafına lan benim burada ne i$im var bakı$ı unutulmazdır..

  • chicago'da meşhur olmuş kalın kenarda çığır açmış bir pizza türüdür. iç dolgusu tamamen malzeme ile dolu olup hamur kısımlar boyutuna göre çok da fazla değildir. chicago bu tür pizza ile ün yapmış en meşhur zincir ise giordano'sdur. bir gün yerseniz şimdiden afiyet olsun.

  • böyle bir kıyası kompleksli ve çirkin buluyorum. yabancı çikolata her zaman daha iyidir istediği kadar pahalı olabilir ama yerli çikolata sen kimsin de fiyat koyuyorsun demek gibi.

    kaldı ki tadelle her şeyiyle orijinal bir lezzettir. kalitelidir ve aynı tadı başka yerde bulamazsınız. hani alman ürünü olmuş olsa burada nutella gibi fanları olurdu.

  • 80'li yıllarda durmaksızın 21 gün yağmur yağdığını bizzat gözlemlediğim şehir. annem ise 1970'te hiç aralıksız 40 gün yağdığını söylüyor. annem asla yalan söylemez ve silahını akıllı bir adamın düşüncesinden bile daha hızlı çeker.