hesabın var mı? giriş yap

  • dizideki murat karakteri * ile gökçeada'da kısa bir dönem aynı evi paylaşmıştım. sevgilisi gökçeada'da okuduğu için; haftasonları git-gel yapardı.

    sevgilisine evin anahtarını verdiği için; başka bir hatunla yakalanmıştı gerizekalı. kıçına tekmeyi yiyince bütün faturalar ve kira üzerime kaldı. adam resmen kendini oynamış. bundan 7 sene önce de beceriksizdi, dizide de beceriksiz.
    ayrıca bana hâla 110 tl borcu var..

  • üniversiteye giriş sınavında aldığı puanla, ciddi bir devlet üniversitesinden mezun olan avukatların aldığı puan arasında 3-5 değil 30-50 puan fark vardır.

    dipnot: özel mesajdan felaket çemkirenler var, beni özel okullar birliği tarzı bir yere mi şikayet ettiler nedir anlamadım mesaj yağıyor,
    istatistik istiyorlar, bir ortalardan bir de tepelerden karşılaştırma vereyim de rahatlayın

    2013-2014 taban puanlarına göre:

    dokuz eylül hukuk: 420,55
    bilgi üniversitesi hukuk: 339,71 fark 81 puan

    galatasaray hukuk: 524,63
    koç hukuk: 415,09 fark 109 puan

  • öğrencilik zamanları… izmir'de bir otobüse binersin, otobüste fazla insan yoktur. kentkartı basarsın ve "bakiyeniz yetersiz" diye acı bir ses duyarsın. otobüsten inip de yükleyecek paran yoktur aslında cebinde yada birinden isteyecek yüz de yoktur belki de... ama gitmen gereken bir yer vardır sonuçta. sonra şoför öğrenci olduğunu ve bir şeylerin ters gittiğini üç saniye içinde anlar. "-tamam, tamam geç hadi" der. geçer ve yerine oturursun. ama bu olaydan sonra şimdi bile bakiyesi yetersiz birini görünce o gün aklıma gelir uzatırım kentkartımı insanlara, para falanda almam.

  • o zamanlar rusyada emekli maaşları 150 dolarmış derlerdi insanlar nasıl geçiniyor diye hayret ederdim.
    artık etmiyorum...

  • 10 senedir yapmakta olduğum iş ve nacizane tecrübelerimi aktaracağım.

    1. araç kiralama firmaları profesyoneller 3 senede bir arabalarını değiştirir. 3 yaşını geçmiş araba asla kiralamayın.

    2. plakalığında aldığınız şirketin ismi olmayan araç kesinlikle kiralamayın.

    3. araç kiralama esnasında belirlenen fiyatı sözleşmeye kesinlikle yazdırın.

    4. sözleşmenin arka yüzünde bulunan xx firma tarafından verilen bu araç diye başlayan bölüm de mutlaka aldığınız firmanın isminin geçtiğini bilin.

    5. aracınızın ruhsatının içinde bulunan trafik sigortası ve diğer sigortalar da (süper,birleştirilmiz kaza,koltuk) kiralık oto şöforsüz yazmasına dikkat edin.

    6. sözleşme dışında bulunan bir şöfor kaza yapması halinde sigortanın kapsamadığını bilin.

    7. aracın excess yani türkiye de muhafiyet bedelini kesin kes sorun. excess sigorta şirketlerinin genel olarak aracın yüzde 2 fiyatına denk gelen tek taraflı kazaları karşılamaması demektir.

    8. aracı kiraya veren sizden aracı istediği zaman istediği saniye sözleşmeyi fesh ederek geri isteyebilir. 2. bi planınız olsun.

    9. yanlış yakıt koydurma durumunda petrol istasyonunun sigortası bu hasarı karşılayacaktır ama kötü bir rent şirketi aracı 1 ay yatırıp sizden parayı tahsil edebilir.

    10. rent aracın anahtarını asla ve asla üzerinde bırakmayın.

    şimdilik bu kadar eklemeler gelecektir.

  • gözleri dudaklarından önce konuşan birine ilk kez rastlıyorum.

    söyleyen de meriç filan değil, sokaktaki tinerci.

  • egosu yüzünden bitik olduğunu kabul edemediği için sosyal medya gücünü kullanarak ona buna saldırıyor. wayne rooney'i bel altından vurması utanç verici. sanki çok iyi durumda da hoca oynatmıyormuş gibi konuşuyor. keşke sahada ne derece kötü olduğunu görebilse de biraz öz eleştiri yapabilse.