hesabın var mı? giriş yap

  • olm artik bunu da savunmayin ya. hayvan bile nerede yemek yiyecegini nerede sicacagini ustunu nasil ortecegini biliyor.
    psikololojik falan demissiniz de psikolojisi ortalara sicacak kadar bozuk olan insan cikarir patirpatir sicar oyle kunil gibi gozlem yapip uygun bir anda sis bombasini cakip yokolan ninja gibi kaybolmaz.
    askere gidenler bilir orda da boyle saga sola iseyen klozete tuneyen psuvara sican adamlarla doludur. bu teyze de onlarin annesi iste.
    mesela bayramda bunun elini opuyorsun. cocuguna ogretmenlik yapiyorsun .muayene ediyorsun. kocasiyla ayni yerde calisiyorsun.
    oyle bir toplum.

  • - bu işi outsource edelim.
    - third quarter'ın raporu hazır mı?
    - bu işin deadline'ı nedir?
    - ajansı briefe ettiniz mi?
    - arkadaşlar annual leave'leri hr ile paylaşın lütfen
    - bu case'i cumaya finalize edebilir miyiiiz?
    - below the line'ları diğer ajansa verelim, haftasonu da çalışsınlar...

  • + anne iyi ki biz sakat olmamışız
    - neden sakat olacaktınız ki?
    + akrabalar evlenince çocukları sakat oluyomuş
    - biz babanla akraba değiliz ki?..
    + değil misiniz?
    - hayır değiliz.
    + sen utanmıyo musun yabancı adamla aynı yatakta yatmaya?

  • el nino dünyada gözlenen en güçlü periyodik iklim dalgalanması olarak kabul edilmektedir. doğu ve ekvatoryal pasifik okyanusunda gözlenen geniş ölçekli ısınma ile karakterizedir ve ortalama frekansı 3-4 yıl olan düzensiz bir iklim dalgalanmasının sıcak fazı olarak kabul edilmektedir. her el nino olayı yaklaşık bir yıl sürmektedir. okyanus kıyılarında yedi yılda bir yaşanan bir doğa olayı, kısaca denizdeki su tabakalarının farklı ısınması sonucu yağışlardaki artış.

    el nino sonucunda öldürücü fırtınalar,sıcak ve bunaltıcı hava dalgaları, yangınlar,seller, donlar ve kuraklıklar meydana gelmektedir.1997-1998'de görülen sonuncu el nino, öldürücü fırtınalara, sıcak hava dalgalarına, yangınlara, sellere, dona ve kuraklığa, tahmini 32 milyar dolarlık da zarara yol açmıştı. iklim dengelerini bozan el nino, etkili alanlara zarar verdiği gibi orman yangınlarına da sebep olduğu için dünya ekolojisini de olumsuz etkilemektedir.

  • andrew garfield, aka real life peter parker'ın bir başka nefis performansını görmemize vesile olan müzikal. filmden sonra jonathan larson'ın videolarını izledikten sonra saygım bir kat daha arttı kendisine. garfield hem larson'ın mimik ve jestlerini birebir kopyalarken hem de doğal ve kendine has kalabilmeyi başarmış.

    yaratım süreci, dünyaya iz bırakmak ve bunun için hayatı karşına almak gibi ince mevzuların üzerinden çok tatlı şekilde geçiyor film.

  • sinif : lise son
    tarih : mezuniyet haftasi
    olay : mezuniyeti kutlamak için okula sampanya getirilir... patlatilip içilmeye baslanir... müdür yardimcisinin sinifa geldigi haber alinir... yakalanmamak için sise pencereden disari atilir... sokakta yürüyen vatandasin basina sise çarpar... vatandas siseyle beraber müdüriyete gider... mezuniyet öncesi son disiplin cezasi alinir... siseyi atan ve arkadaslari okuldan uzaklastirilir...