hesabın var mı? giriş yap

  • asker çocuğuyum ve askerliğimi asteğmen olarak diyarbakır’da yaptım.

    övünülecek bir yanı yok bunların, zorunlu askerlik yanlıştır. oğlum olsa bedelli yaptırırım. asteğmen olup muvazzafların yerine nöbet tutması veya er olup araba yıkaması için yetiştirmiyoruz çocukları.

  • dayak atan öğretmen meslekten atılmalı, sınıfa geri kaçan öğretmen bir yıl ücretsiz izne gönderilmeli, çocuğu kurtaran öğretmen de üstün başarı belgesi ve bir maaş ikramiye ile ödüllendirilmeli. adalet doğrudan ve hızla sağlanmalı ki herkes yaptığının ödül ve cezaya tabi olduğunu öğrenmeli ancak o zaman bundan sonra böyle olaylar yaşanması engellenebilir.

  • 15 günlük men mi olurmuş, canan hoca yıllık izne çıkmıştır. yanında da bir sepet tereyağı ve yumurta.

  • fiyatları diğer marketlere göre çok daha uygun olan marketler zinciri. coca cola, danone, gillete, palmolive, knorr... gibi markalı ürünler bulunmaz hofer'de. bunların alternatifi olabilecek daha ucuz yerel markalar vardır. benim gittiğim hofer'de yer alan 4 kasanın aynı anda açık olduğunu hiç görmedim. kuyruk 20 metreyi aşınca ikinci kasayı açıyorlar, kuyruklardan birisindeki müşteriler bittiği sırada diğer kasanın kuyruğu 15 metrenin altındaysa bu kasa kapanıyor. bir kasiyeri farklı zamanlarda hem raf döşerken he de yerleri temizlerken görmüşlüğüm var. adamlar bu şekilde giderleri iyice azaltıp bunu da fiyatlara yansıtarak daha iyi fiyatlar sunmaya çalışıyorlar. daha kaliteli ürünler ve çeşit için billa ya da winkler markt denenebilir.