hesabın var mı? giriş yap

  • tuttuğum evin iki aylık kirası ve depozitosunu vermiştim. kalanıyla da 12 aylık senet yaparak bi çamaşır makinası bir de yatak almak istemiştim. yatağa para yetmeyince halı aldım. ilk gece o halının üstünde uyudum. sonra belim tutuldu. hangi akla hizmet çamaşır makinası aldım, niye önce yatak almadım onu halen çözebilmiş değilim.

  • 2 sezon ve toplam 12 bölümden oluşan bir alman dizisi(3. sezonu da gelecektir) biyoloji,tıp, fizik gibi bilim alanlarına ilginiz varsa sizi kendine daha da bağlıyor. almanya'nın güzelim sokaklarını görmek için bile izlenir. sürükleyici bir dizi zaten bir bölümü de 40 dakika olduğu için hemen bitiyor. keşke 1 yılda 6 bölümden daha fazla çekebilselermiş

  • zehirlere karşı olan bağışıklığı açıklanamamıştır. "bir allahtan korkar" denilebilecek sanırım tek canlıdır, densizdir, cengaver ruhludur, çöllerin kabadayısıdır vesselam.

  • muharrem ince'nin en hafif tabirle, ne kadar 'saf' bir adam olduğunu gösterir. akp'li milletvekillerini bırak, 15 temmuz'da kamyonla şov yapan kadın bile bundan daha fazla para kaldırmıştır.

  • çoğu düğün gibi keyiften çok hüzün dolu bir ortamı iyice üzücü hale getiren olayın kahramanlarından biri.
    iki kişi hayatlarını birleştiriyor, videodaki her detay kırık dökük...