hesabın var mı? giriş yap

  • ben dostoyevski, proust, joyce, sartre, atay okumuş insanım.

    o yüzden izlemiyorum.

    ayrıca özlem'le olan tartışmanda sen haksızsın ayşegül.

  • bir evlendiricilik programında hanım teyzenin teki koca adayında aradığı özellikleri sıralamakta iken damat adayı amcalardan biri lafı yapıştırır;

    - doktor, mühendis bir bey istiyorum. şöyle olsun böyle olsun bidi bidi...
    - tramvay durağına gelmişsin metrobüs bekliyorsun!

  • gaston glock, deutsch-wagram, avusturya merkezli önde gelen bir ateşli silah üreticisi olan glock kurucusu olarak bilinen avusturyalı bir mühendis ve iş adamıydı.

    gaston glock, 1929 yılında avusturya'nın viyana kentinde doğdu. mühendislik geçmişi vardı ve başlangıçta bıçak ve diğer silah parça ürünleri üretti. bununla birlikte, en çok ateşli silahlar endüstrisine, özellikle de glock tabancasının tasarımı ve üretimine yaptığı katkılarla ünlüdür.

    gaston glock'a 1980'lerin başında avusturya ordusu tarafından eskiyen tabancalarının yerine yeni bir hizmet tabancası geliştirmesi için başvuruldu. glock, hafif, dayanıklı ve güvenilir olan polimer çerçeveli, striker ateşlemeli bir tabanca tasarlayarak öne çıktı. bu tabanca, glock 17, 1982 yılında tanıtıldı ve kısa sürede dünyanın dört bir yanındaki kolluk kuvvetleri ve askeri birlikler arasında popüler oldu.

    glock'un ateşli silahlar endüstrisindeki başarısı, kalite, güvenilirlik ve uygun fiyatı vurgulayan yenilikçi tasarımına ve iş stratejisine atfedilmiştir. kurduğu şirket, glock, şu anda dünyanın en büyük ve en başarılı ateşli silah üreticilerinden biridir.

  • bu kuşağın vakti çok değerli. 15 dakikasını boşa geçirmek istememiş sınıfta. gözetmen 2 saat önce okulda oluyor, adam hayatının sınavına son anda gelip girmeye çalışıyor.

  • kriz mriz değildir. kriz olması için, türk bayrağı olmadığı için bizim bakanın "kardeşim benim bayrağım burada olmayacaksa ben burada oturmam" demesi gerekirdi.

    ne krizi? paşa paşa oturup poz vermiş.

  • kızların çoğunlukta olduğu bir grupsa vay halinize dedirten durumdur... örnek vermek gerekirsek:

    erkekler:
    +beyler bugün hocanın verdiği makale neydi?
    - x makalesi
    +eyv.

    kızlar:
    +kızlar bugün hocanın verdiği makale neydi?
    -x makalesi
    +çok sağol canım (kalpler, öpücükler falan)
    -önemli değil bitanem benim (kalpler, öpücükler falan)
    +(farklı farklı kalpler öpücükler)
    -(dahada farklı farklı kalpler öpücükler)

    diye devam eder...

  • "ortaokuldan ayrıldıktan sonra 3 yıl boyunca kuran kursuna giden ve son 1 yıldır evde bulunan kevser’in..."

    bu zihniyetin nasıl türediğini pek düşünmeye gerek yok.

  • artık olması gerekendir. makas atma sebebiyle yapılan kazaların haddi hesabı yok. para cezası caydırıcı değil. makas atan aracın plakasından sürücüsüne gidilip, hapis cezası verilmelidir. bu işin çocuk oyuncağı olmaktan çıkması gerekiyor.

  • doğru söylüyor "sana ne?"
    bu işsiz güçsüz kadınların ortalık karıştırma makamı değil mi sınıf anneliği?
    sanki dünyanın ağası.
    aferin çocuk.