hesabın var mı? giriş yap

  • ünlü bilim kurgu yazarı kurt vonnegut 'un bombalanmasından ve arkasından gelen firestorm dan şans eseri kurtuldugu kent. vonnegut'un slaughterhouse 5 adlı kitabı yazarın bu kentte bir amerikalı savaş esiri olarak yaşadıklarını yazarın kendisini temsil eden billy pilgrim adında bir karekterin gözünden anlatır.

  • (bkz: saul goodman) biliriz ki kendisi bir hamam böceğidir. elinin değdiği ve ölmeyen kimse yoktur. tabi ki bahsettiğim birebir gerçekleşen bir kapışma ile yenmesi değildir. saul goodman'a göre masada halledilemeyecek hiçbir şey yoktur. kabusu gibi korktuğu ve sebebini en son çıkan bcs bölümü ile öğrendiğimiz lalo'dan bile bir şekilde kurtulabilmiştir. kimle dost, kimle düşman olursa hayatta kalabileceğini iyi bilir. taktiksel bir adamdır. bu yüzden gilligan evreninin tüm ağababaları ölmüşken kendisi hamam böceği olarak yaşamaya devam ediyordur.

  • bizdekilerin ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusuna duyduğu nefretin yanında esamesi okunmaz.

    sayın milletvekilinin konuşmasında bir nefret göremedim ayrıca. eleştiri ne zaman nefret oldu? ha doğru siz eleştirilemezdiniz.

    türkiye cumhuriyeti kıbrıs türklerini kurtardı diye kıbrıs'a kendi oyuncağı muamelesi çekemez. demokrasi demokrasi diye yırtınırken iyi, kıbrıs türk halkı ne istiyor diye kulak vermeye gelince kötü. bu arada türkiye olmazsa kktc'yi ham yaparlar, onlar da bunu akıllarından çıkarmamalı.

  • " ben çocukken beşiktaş ve galatasaray'ın şampiyonlukları toplamı fenerbahçe'den azdı." söylemi doğru olan televizyon sunucusu.

    güntekin, 1971 doğumluymuş.
    1984 yılında 13 yaşında bir çocuktu ve 1984 yılında fenerbahçe’nin 11 beşiktaş’ın 4 galatasaray’ın ise 6 şampiyonluğu vardı. ((11>(6+4))