hesabın var mı? giriş yap

  • link

    3 (aslında 4) kademeyle yenilenen servis. kısaca içeriklerini açıklayayım:

    playstation plus essential: şu ana kadar kullandığımız servisin tamamen aynısı. söylenecek bir şey yok.

    playstation plus extra: bu kademe ilk kademenin üzerine yaklaşık 400 oyunluk bir katalog ekliyor. bu katalog ps4 ve ps5 oyunlarından oluşuyor. hepsi indirilebilir.

    playstation plus premium: bu kademe extra'nın üzerine yaklaşık 340 oyunluk yeni bir katalog ekliyor. bu katalogda playstation 3 oyunlarını stream ederek oynama imkanı ve ps1, ps2 & psp oyunlarının bazılarını stream ederek bazılarını da indirerek oynama imkanı bulunuyor. ayrıca yeni çıkacak oyunları kısa süreliğine deneme imkanı da yine bu kademe sunuluyor.

    playstation plus deluxe: bu kademe ülkemiz için önemli. playstation plus premium'da sunulan stream ederek oynama imkanı her ülkede bulunmadığı için ufak bir fiyat indirimiyle stream altyapısı olmayan ülkelere sunulacak. premium kademesinin stream olmayanı diyebiliriz. extra ve premium'un arası.

  • araya milletvekili sokmuşlar da öyle süleyman soylu'ya ulaşıp sorunu çözmüşler.

    yani buradan araya vekil sokamayan, bakana ulaşamayan işletmelere rahatça çöküleceği anlamı çıkmaz mı sayın bakanım? arada bakan, vekil olmadan hukuk devreye girmiyor mu?

  • reklamın neyi rahatsız etti onu anlamadım. düpedüz hırsızlık temalı reklam olmuş. ben beğendim.

  • sözlükten bir avukat ön ayak olursa, sözlükteki atatürk'ü aşağılayıcı yazıları kapsamında pazartesi suç duyurusunda bulunacağım, keza üniversitesi ve öğretim kadrosuna da e-mail ile bilgilendirme geçeceğim.

  • bıçaklı birine karşı koyacak beceri ya da donanımınız yoksa yapılacak en iyi şey; içinde gereksiz kart, kartvizitler ve 50-100 lira nakit bulunan ikinci bir cüzdan taşımak ve böyle bir durumda cüzdanı bıçaklı saldırgana doğru ama hemen alamayacağı bir mesafeye atıp kaçmaktır. en az zarar göreceğiniz senaryo budur.