hesabın var mı? giriş yap

  • - alo fatih
    - buyrun efendim.
    - sen beni seviyor musun?
    - çok seviyorum.
    - ben üzülsem?
    - ben de üzülürüm
    - tamam kapat
    - önce siz kapatın

  • ruh hastası şerefsiz.

    şu anda sinirden elim ayağım titriyor. 39 yaşında kadın hasta çarpıntı ile geldi, çekilen ekg'si svt dediğimiz bir ritm ile uyumluydu. ben de hastaya durumu izah ederek ve ondan izin alarak karotis sinüs masajı yapmaya başladım. o sırada hastanın eşi içeri girdi ve hiddetle şöyle sordu:

    -ne yapıyorsun sen lan?
    -masaj yapıyorum.
    -sen benim karıma nasıl masaj yaparsın it?
    -beyefendi yanlış anladınız.

    adam, durumu anlatmama bile izin vermedi. eşi de anlatmaya çalıştı ama ona da vurdu ama daha çok bana vurdu.

    2 sağlam yumruk yedim ama bir tane de sağlam yumruk geçirdim.

    şu anda sinirden gülüyorum.

    bu arada masaj dediysek: https://m.youtube.com/watch?v=493z2_kacoq

  • mantıksız bir hesaplama.

    300bin tl karşılığında 30 yıl konaklama hizmeti almakla, 300bin tl karşılığında mal sahibi olmak nasıl karşılaştırılıyor anlayamadım. ev senin oluyor, istediğin zaman satarsın birikimin boşa gitmez. hele ki ev sahibine hiç gitmez.

    ev almak ancak şu şekilde mantıksız olabilir. eve vereceğiniz nakit paranız vardır, fakat bu parayı eve yatırmak istemezsiniz. parayı kullanırsınız. paranızla para kazanırsınız. yani ticari zeka işlerine girersiniz. o zaman anlarım.

    lakin; memursan, maaşlı çalışansan ev almak her türlü mantıklıdır efendim. en kötü; al başkan evi kiraya ver, kendi borcunu ödesin.

  • yörünge dinamikleri, iki gaz devinin (büyük oranda gazdan oluşan gezegen) çarpışmasını pek olası kılmasa da, bir gezegen sisteminin oluşumu sırasında böyle bir etkinin gerçekleşmesi için küçük bir olasılık vardır. bu tip bir çarpışmanın sonucu esas olarak çarpma hızına ve açısına bağlıdır.

    kafa kafaya çarpışmalar genellikle gaz devlerinin katı çekirdeklerinde veya gaz zarflarında herhangi bir malzeme kaybı olmaksızın tamamen birleşmesine yol açacaktır. bununla birlikte daha hızlı bir kafa kafaya çarpışma, iki çekirdek birleştikçe gaz zarfın çoğunun kaybına yol açacaktır. çok yüksek hızlar ise her iki gezegeni de tamamen parçalayıp yok edecektir.

    kafa kafaya olmayan çarpışmalar (eğik çarpışmalar olarak bilinir) farklı sonuçlar verebilir. örneğin, iki çekirdek birbirinden tamamen kaçınırsa, her iki gaz devi de gaz zarflarının önemli bir kısmını kaybedecek, ancak birleşmeyecektir. çekirdekler bir açıyla çarpışırsa, gezegenler birleşebilir veya birleşmeyebilir, ancak her durumda büyük miktarda gaz zarfı kaybolacaktır.

    çok eğik çarpışmalar gezegenleri hiç bozmaz ve her ikisi de neredeyse aynı yörüngelerde kütle kaybetmeden devam eder. gaz devleri arasındaki eğik etkiler şekillerinde değişikliklere veya yavaşlığa yol açabilir. bu, diğer yıldız sistemlerindeki gaz devlerinin erken etki tarihini incelemenin bir yolu olarak kullanılabilir.

    jüpiter veya satürn'ün daha küçük gaz devlerinin birleşmesinden oluştuğuna dair somut bir kanıt olmasa da bu bir olasılıktır. jüpiter ve satürn, güneş'ten daha yüksek ağır element* oranına sahiptir, bu da bunlardan birinin veya her ikisinin böyle bir çarpışma sonucu oluşmuş olabileceğini düşündürür.

    kaynak

  • attığımız gol ofsayt , rakibin penaltısı verilmemiş. ikinci yarı beşiktaş tek başına top oynuyor. bu halimizle puan almak kul hakkına girerdi zaten. tebrikler beşiktaş . defol git aziz yıldırım

  • yunanistan'ın bozulan ekonomisinin damga vurduğu maç. dudağı kanayan yunanlı oyuncuya yokluktan sadece pamuktan bıyık takabildiler. adam levent kırca'ya döndü, ordan oraya koşup duruyor yazık. bir müslüman da çıkıp bepanthene merhem sürelim demedi, inanılır gibi değil arkadaş...

  • çocukken bu adamların gazete köşelerini okur, bunlar herhalde bizim gibi cahil insanlar değil ki köşe sahibi vs diye düşünürdüm.
    bunların bu vasatlığı ülkeyi akp’ye bıraktı.

  • sayıştay raporlarına göre, zatı devletlilerinin konakladığı ve ülkeyi yönettiği saray için bir günde 7 milyon tl harcanıyormuş.

    bir süredir bu parayı kafamda döndürüyorum ama hala normalleştiremedim. yanlış hesaplamadıysam 7 milyon lira, 2500 asgari ücret ediyor. yani saray, yalnızca bir günde, 2500 asgari ücretlinin ayda geçimini sağladığı parayı yutuyor. inanılır gibi değil. bu aşamaya gelmek, bunları tartışmak bile korkunç.

    bunu görünce prof. dr. korkut borotav'ın birkaç gün önce dile getirdiği, "ekonomik kriz yok, fakirden alıp zengine veriyorlar" sözünü hatırladım. gerçekten öyle. günde 7 milyon lira harcanabiliyorsa, demek ki kriz yok.

  • allah, kelam gibi dini sözler kullanıp 10 yaşındaki küçücük çocuğa tecavüz etmekten bahsediyor..hiç mi şaşmaz bu sözde müslüman insanlar be..bu ülkeyi bu hale getiren leş insan topluluğundan sadece biri..