*

  • ally mcbeal artık mutlu olsun suser daha fazla acı çekmesin kampanyası dahilinde önerilen koca adaylarının tümü.

    (bkz: john cage)
    (bkz: harrison ford)
    (bkz: özcan deniz)*
  • (bkz: kamer genc)
    (bkz: 15ugur)
  • bir alternatif george w bush
    bu sayede bir ta$la iki ku$
    iste kafiye yapti malbu$
    koca adayi yalan,
    esas olan her daim sikiş sokuş.

    (bkz: sozlukte halk ozani elkolu)
  • (bkz: hıncal uluç)
  • (bkz: pascal nouma)
  • (bkz: reha muhtar)
  • (bkz: ilyas salman)
  • aşağıda sayılan özellikleri, cillop bir paketin içerisinde barındırmaları gereken koca adayları:

    -ally mcbeal sorunlu bir bünyedir, bir günü ötekini tutmaz, ruh hali sürekli gidip gelen tipik bir terazi burcu kadınına benzer, dolayısıyla adayımız her daim istikrarlı bir ruhsal yapıya sahip olmalı, ally nin bütün saşmalıklarına ve "hedehodohedehodoherehohehodelhole"* gibi bütün olarak bakıldığında hiçbir anlama gelmeyen kelimeler topluluğunu minigunın kurşun fırlatma hızıyla yüzüne çarpmasına, sinirleri alınmış bir insan gibi* dayanabilmesi ve kendisine çok sakin, huzur verici, olgunluk kokan cevaplar vererek titreyip kendine gelmesini sağlayabilmesi mutlaka gereklidir.

    -ally mcbeal'in koca adayının, ona her zaman sığınabileceği bir liman özelliğine sahip olması, ally kendini zavallı bir budala gibi hissettiği zamanlarda(hayatının yüzde 90 ını böyle hissederek geçirio), ona sağlam bir barınak olabilmesi, güçlü kollarıyla ona kol kanat açıp güven verebilmesi gereklidir.

    -koca adayının gerektiği yerlerde ally e ayar verebilme yeteneğine sahip olması gereklidir. nitekim ally ayar almadan yaşayamamakta, uzun süre bir haltlar yememişse illa saçma birşey yapmak için aranmaktadır. bu tip frekansının bozulduğu zamanlarda tuning düğmesiyle oynayabilme kapasitesine sahip olmalıdır bu adaylar.

    -mutlaka mükemmel bir gülüşü olmalıdır.

    -temiz pak, alnı açık, sigarası kumarı olmayan bir centilmen olmalıdır.

    -ally nin aile işlerine hiç karışmamalıdır, nitekim ally nin ailesi zaten yeterince karışık bir vaziyettedir, anne ally 3 yaşındayken eve sevgilisini alıp ally e basılmıştır. bu başlı başına bir olayken, durumdan haberi olmayan kocada ilerleyen zamanlarda karısını aldatmıştır. bu işin içine bir giren bir daha çıkamaz o yüzden aileyle akşam yemeği olayına girmeyi düşünenler önceki örneklerden feyz almalı, "ben kayınvalide, kayın baba olayların hiç girmeyeceğim" demesini bilecek kadar akıllı olmalıdır. (ally nin neden ilişkilerde kafayı yemiş bir hatun olduğu zaten çocukluğundaki kötü anılarına dayanıyor.)
hesabın var mı? giriş yap