*

  • genellikle iki şekilde başlanır :
    1) spor yaparken bünye öküz gibi yemeğe alışmıştır fakat sporu bırakınca en başta kişiye şirin gelebilen göbek oluşmaya başlar eğer önlem alınmasa alıp başını gidebilir
    alınabilecek önlemler : en başta küçük şirin göbeğinizden hoşlanıp aynı hayatı sürdürmemelisiniz hemen geri spora dönmeli veya boğazdan geçişi kısıtlamalı dengeli beslenmelisiniz ki bu uygulanması zor olduğu için pek tavsiye edilmiyor

    2) evlilik : en sık görülen göbeğe başlama yöntemidir hareketli bi yaşam süren bünye artık ev bark sahibi olmuştur artık sokak sürtceğine evine daha sık uğramaya başlar akşamları evde pişen yemeği yüklenir üzerine televizyon karşısına geçip uzanır e tabi bu işlemin tekrarlanması ile sonuç kaçınılmaz olur ayrıca nası olsa evlendim diye rahatlayıp götü göbeği rahat rahat büyütme olayı da etkilidir
    önlemler: pek fazla önlemi yoktur yüzde 80 kaçınılmazdır, yine de hareketli bir yaşam tarzı, biraz spor ve yenilen şeylere dikkat edilerek* yeni başladığınız göbeği durdurmayı başarabilirsiniz
  • (bkz: bira göbegi)
  • yeni uzvunuzun tadını çıkarın. bolca kaşıyın onu. kaşıyın kaşıyın. biraz daha kaşıyın. şimdi geğirin...
  • göbeği kaba et zanneden arkadaşlarınızın hoyrat el şakaları, mıncıklamaları yüzünden çok acı çekeceksiniz. zira göbek çok hassas oluyor.
  • 3 kisimda inceleyecegimiz bu konunun
    1. kismi ayva gobektir. bu kısımda gobeginiz size hic bir sekilde rahatsizlik varmez, aksine hosunuza gider. hafif kalipli gosterir o ciliz vucuduzu. korkulacak bisi yok ufacik bi gobektir bu.
    2. kisimda ayva gobeginiz biraz daha siser ve karpuz kavun boyutuna gecer, artik sıkıcı bir hal almaya baslamistir cunku konumunuz geregi size "kavun karpuz yata yata buyurmus bu ne gobek?" derler.moralinizi bozmayin.
    3. ve en son kisimda gobeginiz evrensel capina kavusmus, ayaklarinizi gormeniz icin artik gobeenizi iceri cekmeniz gerekmektedir. en korkulu donem yaz aylaridir surekli gobeginizi cekerek dolasirsiniz.
    fazla yemek yemeginiz, saglikli besleniniz, hayatin keyfini surunuz.
  • en sevdiğiniz pantolonlarınızla vedalaşın çünkü yeni göbek kıskanç bir arkadaştır, eskiden kalan hiçbir giysinizi sevmez, giymenize izin vermez.
  • eğer yeni başladıysanız, başlamadan bırakın.
  • hiç çaktırmadan girer hayatınıza, başlarda önemsemezsiniz, ne olcak iki haftada veririm dersiniz, sonra iki ay olur bu sonra süre vermemeye başlarsınız. bir müddet sonra, yaa ben seviyorum göbegimi falan demeye başlarsınız. ne zaman ki göbeğinizi saklamaktan vazgeçersiniz, artık ondan kurtulamıyacağınızı kabullenme sürecine girmişsinizdir. aman diyim, azcık kafasını gösterince, ezin yok edin, büyümesine izin vermeyin.ben yandım siz yanmayın.
  • ona sevgi gösterin, sizin için ne kadar değerli olduğunu hatırlatın. ona karşı hissettiğiniz duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.
    (bkz: erkeklerin göbekleriyle kurdukları duygusal ilişki)
    (bkz: göbeğim olmadan asla)
  • "gobek degil turk kasi" savunmasini ogrenin.
hesabın var mı? giriş yap