• yok hava yaptı, yok meme yaptı..
    yok tesisatçıya domal, yok kombicininkini ağzına al devirleri bitti arkadaşlar! kalorifer petekleriniz özellikle kombinizden uzakta kalmış, kendisini öksüz hisseden peteğiniz kombi harıl harıl yanarken buz gibi mi? hazır olun, birazdan sizi kurtarıcam;

    en sondaki buz gibi peteğiniz var ya, hah işte onun sağ alt yanında veya solunda, vananın olmadığı bölümdeki kör tapayı bulun. petekteki her iki vanayı da kapatın ki petekte herhangi bir su sirkülasyonu olmasın. sonra hafifçe kör tapayı sökün, yavaşça. altina da bir kap koyun ki su etrafı batırmasın. tapayı çıkardıktan sonra oraya ağzına musluk bağlaybileceğiniz bi vana takın. sonra az önce kapattığımız her iki vanayı da açın. kombinin başına geçip basıncı 3 bara getirin. peteğin başına dönün. ve musluğun ucuna taktığınız hortumu uygun bir gidere tutup musluğu açın. evet simsiyah bi su değil mi? basınç düştükçe 3'e çıkarın. berrak ve sıcak su gelene kadar devam edin. musluğu kapayın. her peteğin eşit ısındığına şahit olun. 7 ceddime dua edin.

    not; bu bilgiyi internette hiçbir forum sitesinde bulamıyacağınız gibi hiçbir usta da size bu tiyoyu vermez. çünkü onların gözü sizin 200 tl'nizdedir.

    ailenizin tesisatçısı cock bildirdi.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap