66 entry daha
  • ilk başlarda şüpheye düşmüş olsam da artık eminim kullanıcı şifresi 3 ay dahi olmadan resetlenip alakasız bir şeye dönüşmektedir. sadece benim başıma geldiğini düşünüyordum , üstelik ajandama yazdığım şifrenin 1 ay aralıksız giriş yapıldıktan sonra nedensizce işe yaramamasına bir anlam verememiştim. merkezi aradığımda ise hep aynı geyikle karşılaştım ;

    yüzatmıştan bi denyo- yardımcı olabilir miyiz?
    kennym - evet şifremi doğru girmeme rağmen siteye bağlanamıyorum. nedenini öğrenebilir miyim ?
    yüzatmıştan bi denyo- ilk bağlanma denemeniz mi ?
    kennym - hayır daha önce onlarca kez bağlandım
    yüzatmıştan bi denyo- bilgilerinize bağlanıyorum ..... herhangi bir sorun görünmüyor ,şifrenizi unuttuysanız ptt müdürlüklerinden yeni şifre alabilirsiniz.
    kennym - unutmadım ki , muhtemelen resetlenmiş , ama ben 3 ay girmemezlik etmedim , daha düne kadar girebiliyordum , kaldı ki unutmuş dahi olsam beni buna yönlendirmesi lazım ilk login olduğumda. böyle saçmalık olur mu ?
    yüzatmıştan bi denyo - şifreniz resetlenmemiş giriş yapabilirsiniz
    kennym - ee niye giremiyorum o zaman ??
    yüzatmıştan bi denyo - bilemiyorum , ptt'den şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz , yardımcı olabileceğim bir konu var mı ?
    kennym - arkadaşım ben de biliyorum pttye gidip yeni şifre almayı , değiştirmediğim halde neden giriş yapamadığımı soruyorum.
    yüzatmıştan bi denyo- şifreniz resetlenmemiş. pttden yeni şifre talep edebilirsiniz.
    kennym- peki şifremi resetlermisiniz giriş yapıp değiştireyim ilk haline , yada dummy bir şifre ile login olayım ve değiştireyim.
    yüzatmıştan bi denyo- bu işlemi yapamıyoruz. pttden yeni şifre talep edebilirsiniz .
    kennym- yahu çok basit bir şifre hatırlatma işlemi için taa ptt müdürlüğüne mi gideyim işi gücü bırakıp ? böyle saçmalık olur mu ? en basit forumlar bile bu işi kendi siteleri üzerinden yapabiliyorken , işten izin alıp pttye şifre resetlemek için mi kalkıp gideceğim.
    yüzatmıştan bi denyo- bu işlemi bu merkez yapamıyor , pttden yeni şifre talep edebilirsiniz .
    kennym - yani o 10 tl pttye ödenecek diyorsunuz ? peki sizin işleviniz nedir ? yani bu merkez ne iş yapıyor ?
    yüzatmıştan bi denyo- kullanıcılara yardımcı oluyoruz.
    kennym - hangi konuda ?
    yüzatmıştan bi denyo- sorunlarını çözüyoruz , onlara destek oluyoruz.
    kennym - hangi sorunu çözüyorsunuz ? benimkini çözemediniz ki en basit kullanıcı işlemi , en tırt forumlarda bile bu işlemi kullanıcı kendisi yapar , tek kurduğunuz cümle "pttden şifre talep ediniz". zaten bu durum sitenizde yazıyor , bunun icin çağrı merkezi kurup birsürü kişiyi telefonda bunu mu söyletmek için mi bir araya topladınız. ee hadi madem telefonda söylenecekti , koysaydınız bir bant kaydı , zaten tek cümle kullanılıyor.
    yüzatmıştan bi denyo- yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı ?
    kennym - hiç yardımcı olmadınız ki ? yardımcı olabileceğiniz herhangi bir konu var mı ?
    yüzatmıştan bi denyo- yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı ?
    kennym - yardımcı olabileceğiniz herhangi bir konu var mı ?

    bu konuşmalar en az beş kez yapıldı , hiçbirinde de sonuç alınamadı. üstüne mail atıldı , bilgi talep edildi hem maille hem bilgi edinme formları doldurularak ama hiçbirine cevap gelmedi. e ama ben vergisini veren bir vatandaşım , devletin bana verdiği hizmetler karşılığında her ay düzenli olarak vergimi veriyorum ( devlet kendisi alıyor gerçi ama olsun ). küçükken hep vergi kaçıran insanlara hayıflanırdım , lan bu insanlar niye vergi vermez diye. o kadar para kazanıyorsun niye vermiyorsun diye. büyüdüm özel sektörde maaşlı bir çalışan oldum her ay gelirimin 3' te 1'i daha elime geçmeden devlet babaya gidiyor , ama kendi özlük bilgilerimi kontrol etmem için devletin oluşturduğu siteye giriş yapmada yaşadığım bir sorunu devlet ptt adlı kuruma para kazandırmak için türlü dalavereler çeviriyor. verilen vergilerle işlevsiz birimler oluşturup vasıfsız adamlara iş veriyor ve bunun faturasını ben ödüyorum. e sağlık desen zaten hizmet alamıyorum , her seferinde özel hastaneye gidiyorum. emeklilik desen 65 yaşına kadar kim öle kim kala. güvenlik desen polisten korkuyorum lan daha ötesi mi var , kaç kez uyurken soyulduk üstüne bide polisten fırça yedik , ama bu zamana kadar kazancımın 3'te 1'ini hep aldı devlet. ben mecbur muyum karşılığını almadığım şeyler için düzenli çalışmaya diye kafamdan geçirirken anladım neden insanların devlete vergi ödememek adına türlü dalavereler çevirdiklerini. olayım parayla filan ilgisi yok , olay tamamen prensip meselesiymiş.
    ben veririm o 10 tlyi ama sen bu şark kurnazlığıyla çok devam etmezsin gibi geliyor hacu buba. eminim benim gibi düşünen onlarca türkiye cumhuriyeti vatandaşı var sana her gün küsen. sana her işi düştüğünde bin pişman olan. hayallerindeki ulu devletin an be an erimesine tanık olan. hee ne diyoduk ptt'ye gidiniz!
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap