• çocukluğumuzda halı sahalarda ayak kemiklerimizi sızlatan, halı sahaların sağlamlığından dolayı tercih ettiği futbol topu. artık pek kullanılmamaktadır. yaz kış fark etmeksizin bu topa bi sikim olmazken, nike, adidas markalı futbol topları, iki yağmur gördüğü anda siki tutardı.

    bu topla yapılan ortalara kafa vuranlar, 3 gün kendine gelemezken, defansta havadan gelen bu topu uzaklaştırmaya çalışanlar ise boyun çökmesiyle karşı karşıya kalmıştır. çok iyi hatırlarım bu topa kafa vurup şaşkınlık içinde sağa sola bakınıp daha sonra da topu alıp kendi kalesine doğru yardıran gençleri. o hep övündüğümüz efsanevi neslimizin bu topa kafa vuranları, geçirdiği beyin amcıklamaları yüzünden çoğunlukla mühendislik okuyup siki tuttu zaten. sabri sarıoğlu esprisi yapmak istemiyorum; fakat sabri sarıoğlu'nun çocukluğunda antremanlarını bu topla yaptığından adım gibi eminim?

    (bkz: o son topa kafa vurmayacaktın)

    edit: lan eklemeyi unutmuşum, iyi şut çekebilen birisi ayağına oturtursa bu topu, bırak gol atmayı kaleciyi bile öldürebilir. haaa bu topla şut çekebilenleri zaten direk kozan belediyespor'la antremanlara çıkartıyorlardı bizim memlekette.
1096 entry daha
hesabın var mı? giriş yap