*

  • sözlükte pek rastlanmayan bir ilişki türü olsa gerek ki, ancak ukte olarak kalabilmiş bir ilişki türüdür. tahminlerim doğrultusunda dengesi değişime açık ikizler burcu kadının, hassas narin kırılgan pek bir şeker boğa burcu erkeğinin kalbini paramparça etmesiyle pek de başarılı olmayacak bir ilişkidir.

    kaynak: göstermek istemiyorum

    ukteyi veren: the girl of melancholy
  • (bkz: olmaz o iş)
  • sozluge kaldıysak ve soz konusu ikizlerse kimseyle olmaz zaten. oysa boga burcu erkegi dinginligi, sabrı, duzeni, uyumuyla ikizler kadınını toplar, ikizler kadını ise canlılıgıyla bogaya yasam enerjisi verir. ikizler kadını icin asla olmayacak burclar ise sahsi tecrubelerime dayanarak balık, akrep, yengec ( yani su grubu ile asla) ve başaktır.
  • yürümeyen iliskidir, ilerlemiyor dersek; yürümeye calistigimiz anlamina gelirdi, ama iliski yürümüyordu.
  • hakkında söylenilenlere bakılacak olursa, boğasından boğasına, ikizlerinden ikizlerine değişkenlik gösterebilen ilişkidir.

    (ayrıca bkz: yıllar önce takibe alınan başlığın hortlaması)
    veya
    (bkz: önceki gün incelenen başlığı sol frame'de görmek)
  • bu ilişkide; boğa burcu, ikizlere yavaş, durağan gelecektir. onun yavaşlığı ve tedbirli hareketleri yüzünden hayatındaki fırsatları kaçırdığını düşünebilir. en iyi ihtimalle bu duygular içindeki ikizler ilişkideki kontrolü eline alacaktır ve boğa burcu bunu kabullenecektir. boğa burcu risk almayı sevmez, hayatını kontrol altında tutmak ister, ikizler burcu ise belki boğa burcu için şehir merkezindeki stüdyosundan vazgeçecektir. bu ilişkinin yürüyebilmesi için her iki burcun nelerden fedakarlık yapabileceklerini iyi anlaması gerekir.

    boğa burçları güzelliklerden, hoş mekanlardan, yakın arkadaşlıklardan zevk alır. en çok sevdikleri uğraşlar arasında arkadaşlarını evinde ağırlamak gelir. onlar her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de kalıcılıktan hoşlanırlar. ilişkileri uzun ömürlüdür. uzun yıllardır tanıdığı kişinin kendine verdiği rahatlığı başka bir şeye değişmek istemez. boğa burçları iyi birer aşıktır, partnerine nasıl davranması gerektiğini bilir. onların kendini iyi hissetmesi için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmez ve bu konuyu da aceleye getirmez.

    ikizler burcu ise gezmekten ve sosyal olmaktan çok hoşlanır. her an elinin altında bunları yapacağı arkadaşlarının olması gereklidir. arkadaş tercihleri çok yönlüdür, her birinin onlara katacağı şeyler farklıdır ancak kendileri gibi dışa dönük, her zaman harekete hazır kişilerden çok hoşlanır. hiç bir zaman konuşacakları konu bitmez, her tip insanla paylaşacağı bir şeyler vardır. bu yapıda bir insanı tatmin etmek için çok yönlü bir partner gerekir. ilişkilerde ikili yakınlık arayan kişiler ikizler burcu ile mutluluğu bulamayabilir. ayrıca ikizlerin daldan dala atlayıp, yeni insanlarla tanışması için özgür olması gerekir. ikizler burcunun bu tip ihtiyaçları uzun süreli ilişkiler çelişebilir. eğer haritalarında bir sonraki burç olan yengeç burcundan kuvvetli etkiler yoksa, müzmin bekar adaylarıdır. ikizler burcu olup uzun süreli ve mutlu ilişkileri olanlar bunun sırrının ilişkilerinde birbirlerine yeterli mesafeyi vermek ve beraber aktif sosyal hayatlarını paylaşmak olduğunu söyler. fikirlerinde sabit olmayan bir partner ikizler için gereklidir.

    kaynak: (bkz: elle)
  • zamanında ikizler bayanına karşı hüsran yaşamış olan boğa erkeklerinin sığındığı laftır.
  • angelina jolie ve brad pitt ilişkisi ikizler kadını yay burcu erkeği ilişkisidir, bu başlığa uymaz.
  • olmuyor gençler, varsa böyle bir durum yol yakınken, birbirinizi kırmadan vazgeçin. (bkz: tecrübe konuşuyor)
hesabın var mı? giriş yap