hesabın var mı? giriş yap

  • vatanına dönmek için abd'nin ikamet iznini uzatmamasının şart olduğunu sanan bir fethullah gülen beyanı olabilir bu.

    + yurda neden dönmüyorsunuz sayın fethullah gülen?
    - dönmek istiyorum da abd hep ikamet iznimi uzatıyor. şimdi de yeşil kart verdi. mağdurum.

  • bu haysiyetsiz köpekleri tanıyoruz aslında.
    bunlar parkta, sahilde ele ele dolaştığınız, öptüğünüz sevgilinizi görünce olay çıkaran, namus elden gidiyor diye bağıran tipler.
    onla öpüşüyorsa benle de yapmalı - yapar diyen tipler. uzaktan uzağa içlenen, kıskanan bunun sonucu olarak size saldıran tipler.

    bu olayda da bu içlendikleri olayı eyleme dökmüşler sadece. bir kişiyle birlikte olduysa benle de olacak ! mantığı bu.
    benim de onla birlikte olmaya hakkım var diyor bu ilk insanlar. madem herkesle olmuş neden benle de olmasın? madem biriyle ele ele geziyor benle de gezebilir, madem sevdiğini öpüyor demek ki herkesi öpebilir diyor bu maymunlar.

    küçücük bir kızın yaşadıkları, hissettikleri, çektiği acılar bunlar için önemli degildir. kafanızı kaldırın bakın bunlar gibi onlarcasını her gün her yerde görebilirsiniz.
    sonsuz acılar yaşatılarak telef edilmesi gereken aşağılıklarım konu olduğu başlık

    düzeltme: gencecik bir kız ifadesi küçücük bir kız olarak değiştirildi

  • tam boykot edeyim diyecekken zaten hiçbir şarkısını dinlemediğimi, hiçbir filmini izlemediğimi farkettiğim sanatçı. kimdi lan bu?

  • bazı sahneleri hakikaten komik olsa da insanı geren çizgi dizi. sanki eline bir şey batacak veyahut bir yerin kesilecek hissi veriyor bazen. adeta kanın çekiliyor.

  • burada simdi tam su anda bir kavga basliyor.
    ben de taraf olayim bari.

    madem 5 ay sonra yenecek, seni de simdi oldursunler fark etmiyor bu mantiga gore. nasil 30-40 yil sonra oleceksin.

    su kodumun ego yuklu insanlarinda bulunan tum dunya benim icin yaratildi sanrisi oldugu surece daha cok canlar gidecek boyle.

    ulan et yenir bu doganin kanunu ama yeri geliyor aslan, cita bile bebeklere dokunmuyor lan. koskoca adamlar 20 gunluk hayvani yiyor, hadi yedin gelip bi de yayginlastirmak icin reklamini yapiyor.

    vedat milor'u cok severim ama burada kendisi iyi yapmis da diyemem.

  • ben mi kolay yolunu buldum bilmiyorum ama kabloyla bilgisayara bağlayınca dcim klasörü gözüküyor ve oradan video-fotoğraf aktarımı yapabiliyorum hem de çözünürlüğü değiştirmeden? usb bellekten dosya aktarımı yapar gibi