hesabın var mı? giriş yap

  • bana gore kendisi telefonla konusurken, durup dururken, dur bak sana kimi veriyorum diyerek telefonu uzatip, 32 dis siritan insandir.

    kendi kafasi oyle guzel ki, senin de mutlu olabilecegini dusunuyor.

    kas goz yapip bozmayin su guzel adamlari ya.
    canim canim.

  • bence bu konu şu an klavye başında değil de, mesela bi 10bin metrede türbülanstayken de tartışılmalı. o zaman da fazla geliyor mu görmek lazım.

  • imkansız değildir ama pratikte faydası türkiye için konuşursak hayli küçüktür. diyelim ki 33 yaşında bir avukatsınız dediniz ki lan geçerim içinden bu programlamanın deyip başladınız. oldu ya 4 yılda da kavradınız. sorun şu ki

    - 37 yaşındasınız, senior olamazsınız, junior için de yaşlısınız
    - türkiyede farklı bir alanda işe girmek için yaşlısınız
    - çoğu işveren 37 yaşında adamı risklerinden ötürü almaz (yaşı ileridir, evli olabilir, çabuk yorulabilir, yaşı gereği kaprislidir, komplekslidir)
    alması için tüm bu eksikliklere değecek bir adam olması lazımdır, 4 senelik bilgi bunun için azdır.

    neticede tr için pratikte yok diyemem ama faydası azdır.
    hayallerinizi kırmak istemem , böyle bir profil olup başaran duymadım. belki vardır itiraz etmiyorum ama duymadım.

  • çok üzücü bir haber. nerede ve ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama silahla işlenen cinayetlerin çoğunda katil büyük oranda ailesini, akrabalarını, komşusunu, arkadaşını, nişanlısını öldürüyormuş. yani siz kim olduğu belirsiz düşmanlara karşı silahlanarak kendinizi koruduğunuzu düşünürken sevdiklerinizin katili olabilirsiniz.

  • aynı besin desteğini başka bir yerden daha ucuza alınca "ama eczane malı başka olur, cart curt." diyen eczacıların birliği mi ?