hesabın var mı? giriş yap

  • otobüste sadece şoförün gördüğü o boşluk var ya; öyle bir boşluk var içimde, benden başkasının göremediği..

  • fat joe'nun ekibi olarak da hatırlayabileceğiniz terror squad'ın elemanlarından bir tanesi.

    aslen filistin kökenlidir ve 2006 yılından beri çıkardığı solo albümlerle özellikle florida bölgesinde epey ünlenmiştir. çok yetenekli bir adam olduğu iddia edilemez ve hatta bir sürü boş şarkı yaptığını da söyleyebiliriz. fakat bu adam kesinlikle şanslıdır çünkü kariyerinin başından beri young jeezy, bun b, rick ross, jadakiss, ludacris, chamillionaire, the game, nas, kanye west, t.i., busta rhymes, fabolous gibi çok iyi rapçilerle ve lil wayne, plies, t-pain, trey songz, birdman gibi çok popüler isimlerle çalışma şansına sahip olmuştur. yaptığı kötü şarkılarda bile en az 3-4 tane farklı rapçi olduğu için, şarkıdan bağımsız olarak bireysel anlamda iyi olan bir kısım bulabilirsiniz. yani çoğu şarkısı genel anlamda ortalamanın altında olsa bile, birlikte çalıştığı bazı iyi rapçilerin emekleri sayesinde biraz daha iyi konuma gelmektedir.

    bunun en bariz örnekleri ise dandik bir beat üzerine söylenen fakat 1-2 tane başarılı verse içeren we takin over; ludacris'in, young jeezy'nin, busta rhymes'ın ellerinde yükselen i'm so hood remix'i; welcome to my hood remix'i; busta rhymes'ın ve nicki minaj'ın tam anlamıyla şov yaptığı all i do is win remix'idir.

    tam anlamıyla iyi olan birkaç şarkısı için (bkz: go hard) (bkz: i'm on one) (bkz: victory) (bkz: i'm from the ghetto)

    genel olarak yetenekli bir adam değildir, kliplerinde gereksiz hareketler yapar ve hep etrafındaki kadronun genişliği sayesinde dikkat çeken işlere sahip olur. fakat bazı şarkıları güzeldir ve güzel olmayan diğerleri de en azından dinleyici eğlendirebilir.

  • köküne dinamit koymak istediğim bütçe.
    evde, radyoda, bilbordlarda her yerde var herifler.

    artık bokunu çıkarıp sinemalarda film öncesi blok reklam koyuyorlar, aha bitti derken başka reklamı başlıyor.

    kırk yıllık mangalcıyım, sucuktan soğuttular.
    brokoli çöp şiş yapıyorum şu anda.

  • ya bu hep şeyden oluyor. soruyu duyunca gerçek dünyaya en yakın cevabı verme isteğinden. ingilizce kursunda müzik hakkında konuşuyorduk. teksaslı bi hoca vardı. bana dönüp "ne tür müzikler dinlersin?" dedi bi gün. dünyanın en bayık muhabbeti. 90'lar pop dinlerim ben. 90's pop, dedim. hoca ne bilsin bizim 90'lar muhabbetini? izel'i, çelik'i, ercan'ı? woow dedi, benden çok sevindi. "what is your favourite band?" dedi. sanıyor ki şimdi ben 90'lardan dünyaca ünlü bi grup söylücem, hatta belki birlikte bi şarkısını mırıldanıcaz. çocuk gibi bakıyor gözlerimin içine. sıçtık. içimden şöyle düşünüyorum: ablacım sen yannış annadın. band felan yok. şarkıcı söylesem, tanımazsın da şimdi. of ya. nerden bulcam ben şimdi sana grup? ayna'yı bilir mi lan acaba? bari sen unutma beni? queen mi desem ki? o zaman da muhabbet uzar felan derken eeh diyip "mfö." dedim ben. evet ö ile. sınıf koptu. hoca uzun uzun baktı bana. anlamaya çalıştı: em ef öööögh? hee dedim: mazhar fuat özkan. gene anlamadı tabii.

    ne biçim şeyim lan ben hep yaşım oniki?

  • başlık: yeni tanistiginiz kizi yataga atma suresi

    1. rekorunuz kac.
    benim 3 saat
    (tus koitus exitus ?, 14.05.2013 15:30 ~ 17:26)

    5. dua sandım geldim oç !!!11
    (vipertan ?, 14.05.2013 15:36)

  • "matkap var mı hüseyin abi sende" diye sordum bundan 5-6 ay önce bizim apatman görevlisine, herif "yoo neden olsun ki" diye cevap verdi. kalakaldım öylece. haklı tabii adam.