• turk telekom'u yaptığı saçma sapan işlerden ve en son biz kullanıcılara verdiği şukela ayardan dolayı protesto etmek amacıyla açılan sitenin ana başlığı.

    adresini de yazayım tam olsun:

    http://www.internetime-dokunma.com/
  • yaşar usta 'nın da bizzat telekom müdürüne sarfettiği şu sözlerle katıldığı kampanya.

    bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca müdürsün. mevkin var makamın var herşeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana internetle oynamak. yakışır mı bunca günahsız insanı kotasız bırakmak. ama nasıl yakışmaz. sen değil misin adsl'i dünyada en pahalı satan. bu insanlar interneti seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. interneti bilmeyen adama interneti anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen büyük patron, genel müdür, telekomun sahibi mehmet bey. sen mi büyüksün. hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde bir bit kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne internetime ne de adsl kotama hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize emule'lerle morpheus'larla bittorrent'larla bağlıyız. bizler paylaşımı seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık networkümüze. dokunma filmlerimize dokunma mp3lerimize. dokunma internetime dokunma adsl kotama. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.(çıkar)
  • herkesin gidip anketlerde oy vermesinin güzel bir gövde gösterisi olacağını düşündüğüm site. sonuçta direkt olarak basın ilgisi çekecektir.
  • telekomun yaptıgı adaletsizliğe son verilmesi icin acılmıs takdir edilesi site
  • bir de ''abone değil müşteriyiz'', ''ne istiyoruz'' ve ''mücadelemiz'' gibi altbaşlıklarla detaylandırılmış bir ''özgür internet manifestosu'' yayınlamışlar. sağ framede de dünyadaki internet bağlantı hızlarını ve fiyatlarını karşılaştıran bi tabela var ki türkiye'deki fiyat/performans eşitsizliğini çarpıcı şekilde ortaya koyuyor. yalnız kendi yaptıkları açıklamaya bakılırsa halktan pek bi destek alamıyolar. yaptıkları son gösteriye katılım çok az olmuş. yazık
  • yaratıcı sloganlara sahne olacağını düşündüğüm leziz bir farkındalık platformu.
  • imza.la'da imza toplamaya başlamışlardır. bu da linki: http://imza.la/22agustos/yorum
  • facebook etkinliği 180 000 kişiye ulaşmış kampanya
    http://www.facebook.com/…99561&notif_t=event_invite
  • bu pazar (08.05.2011) okan bayülgenin programında tartışılacak slogan.
hesabın var mı? giriş yap