35391 entry daha
  • bu entry ağır spoiler, ağır isyan, ağır küfür ve argo içerir.

    --- spoiler ---

    gelelim 8.sezon 4.bölüme,

    ejderhalarla havada olan dany, ejderhakayası'na gelirken euron ve donanması onu gördüğü halde euron'u da göremedi, tamam. yahu euron geldi oraya 10-15 tane gemiyle -ne gerek varsa- bir güzel pustu, vurdu ve ejderhayı öldürdü tamam. dany siktiğimin senaristine göre euron'un donanmasını unuttu ama euron dany'yi unutmadı ona da tamam. euron oraya 10 tane gemiyle gelen targaryen donanmasını yok edebilirdi, ki etti de ama askerler sağ kaldı ve euron istese koca bir donanmayla gelip kökten hepsini sikebilirdi ya da pusabilmesi için halihazırda az sayıda geldiği donanmasıyla da bunu yapabilirdi ama ikinci seçeneği yaptı, yaptı da yarım yamalak yaptı, bir ejderha öldürdü, bir kadın kaçırdı ve donanmanın amına koydu. askerleri, tyrion'u, varys'i rahat bıraktı, buna da tamam.

    şimdi, sana sözüm yok dany, sana sözüm yok. tüm söyleyeceklerim senaristlere.

    be amına kodumun çocukları. be avradını siktiğimin senaryo katilleri. be amına kodumun fetöcüleri. koskoca daenerys targaryen, koskoca ordusundan, kuzeye giderken bir tane garnizon bile bırakmadı mı ejderhakayası'nda? bırakmadıysa euron bunu zaten çok güzel fark edip kaleyi rahatça alırdı, dany de onun big cock'ını alırdı.

    ya da kalede küçük bir garnizon vardı diyelim. be amına koyim, bunlar açık denizde kendilerine doğru, dany'e pusu atmak için gelen euron'u fark edemediler de hiçbir şey yapamadılar mı yani, en azından iki ok da mı atamadılar? ulan en azından gelen targaryen donanmasına da mı bi işaret çekemediler? sizin çekeceğiniz dizinin ben amına koyim.

    yani anlaşılan şu ki; dany kuzey'e giderken kalesinde bir tane bile asker bırakmamış. saçmalığa bak! bunun farkında olan euron da boş kaleyi almamış ama yanına pusmuş!

    yalnızca kalenin içine yüzlerce adamla pusuya yatsa dany dahil içeriye giren herkesi öldürebilecek. ejderhaların da icabına bi şekilde bakacak ya da hem dizideki gibi adanın yanına pusuya yatıp hem de boş kaleyi alıp askerlerini orada saklasa, pusudan ve donanma saldırısından sağ çıkıp da sahile yüzen ve kaleye girebilen 25-30 kişiyi; tyrion, varys ve torgo nodho'yu içeride rahat rahat öldürebilecek.

    ama onun yerine sadece kalenin yanına pusmayı düşünmüş. dany geldiğinde nanik yapması için ve kings landing'i yakmasına bir sebep bulabilmek için.

    vay arkadaş. yapacağınız işi sikeyim!

    neyse sakinim.

    --- spoiler ---

    tanım: bozmuş dizi.

    edit: ekleme.
6799 entry daha
hesabın var mı? giriş yap