390 entry daha
  • seks sıradan bir olay değildir. seks yeme içme gibi bir ihtiyaç da değildir. 6 ay sevişmezsen bir bok olmaz. en fazla biraz moralin bozulur ama yemek yemeden bırak 6 ayı 6 gün bile geçiremezsin. yine ezberden, üzerinde hiç düşünmeden konuşuyor; elmayla armudu aynı kefeye koyuyorsunuz. sevişmek neticesinde dünyaya yeni bir canlı getirme potansiyelinin ve sorumluluğunun olduğu, gayet lüks bir eylemdir. inanmıyorsan geçmişte çocuk sahibi olmayı başarmış 17 erkekten biri olan atalarına sor:

    https://psmag.com/…-one-man-6d41445ae73d#.xhsj6pjn6

    yemek, içmek gibi bir ihtiyaçtır diyenler zannediyorum ki ömründe sevişmemiş ve seksin insan fizyolojisine ve psikolojisine olan etkisini hiç deneyimlememişler. etrafında "yahu bu çocuk, bu aptal kıza nasıl katlanıyor?" diye seni düşündürten çift yok mu? heh, gel işte sana o çocuğun yanındaki kaşara niye katlandığını anlatayım benim bakir, adalet savaşçısı kardeşim. bir çift yeterince kez beraber olduğunda aralarında psikolojik ve biyolojik bir bağ oluşur. buna pair-bonding deniyor. sen buna aşk diyorsun, üzerine şiirler şarkılar yazıyorsun. o şey aslında evrimsel bir mekanizma ve çiftin birbirinden ayrılmasına engel olup, doğacak çocuğun yanında kalmasını sağlıyor. mücizevi ve süper bir olay hakikaten. şimdi böyle kuvvetli bir bağı doğurabilecek bir aktiviteyi sen kafana esenle yaparsan günün sonunda kimseyle bağ kuramayacak hale gelir, boş gözlerle etrafa bakan bir müptezele dönersin. bunu yazıyorum ama deneyimlemeden anlamanız mümkün değil. anladığınızda da geç olmaz umarım.

    dolayısıyla isteyen istediğiyle sevişsin demek teoride kulağa hoş gelse de pratikte psikolojisi kaymış pek çok insan yaratıyor.

    işin std kısmına değinmedim bile.

    ayrıca bu başlıktaki gavatlık umarım trolldür. "gangbang yapan anne olamaz mı?" diye soran adam var amk. olur olur da o anadan doğacak çocuktan ne hayır gelir bir düşün bakalım. kendini o çocuğun yerine bir koy bakalım. kusucam amk.

    hayatta her şeyin bir bedeli var. kimse kimsenin kahramanı da değil. kimse kimseyi kurtarmak zorunda da değil. bu resim yayılmasın, isimler ortaya çıkmasın demenin bir manası yok. eğer böyle bir skandala adının karışmasını istemiyorsan, böyle bir skandala imza atmayacaksın. olay bu kadar basit.
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap