10 entry daha
  • edit: tahmin ettiğim gibi sorularıma cevap alamadım. neden? neden? neden?
    ...
    sayın hakan hoşgeldiniz.

    aslında bu ekşi sözlük yazarlarıyla röportaj yapmanın formatı pek iyi değil. çünkü soruyu soruyoruz, cevabı alıyoruz ama sonra "ya sen öyle diyorsun ama bunu ne yapacağız." tarzında tekrar cevap verme yada başka bir soru sorma imkanımız olmuyor. o sebeple birgün programınıza davet ederseniz orada daha sağlam eleştirilerimizi dile getirebiliriz diye düşünüyorum. *

    neyse efendim sorularıma geçiyorum.

    1. islamcı camia sizi besledi büyüttü (ben eski milli görüşçü şimdilerin zındık adamı olarak o kanal 7'nin nasıl saf duygularla kurulduğunu hatırlıyorum. millet kolundaki bilezikleri verdiydi. size de "bizim camianın entellektüel, karşı taraf tarafından da dinlenebilen bir yazarı olacak." gözüyle bakardı.) ama adamları bırakıp ertuğrul özkök'ün kandırmasıyla karşı mahalleye geçti diyorlar. doğru mu bunlar? adamları niye "sattınız" efem?

    2. yazılarınızda tarafsız görünüp ama aslında iki tarafa da sert eleştiri getirmeyip hem nalına hem mıhına vurarak yazıp sonra iki taraftan da eleştiri alınca "ya ne isa'ya yaranıyorum ne musa'ya moruk, tarafsızız diye üstüme geliyorlar" demeniz ne kadar etik.

    3. nazlı hanım'ı ziyaret ettiniz mi, sağlığı sıhhati yerinde mi, aldığı ceza vicdanınızı tatmin etti mi? hak ettiğini düşünüyor musunuz. ( köşenizde cezayı eleştirdiğinizi görmedim de...)

    4. 27 nisan e muhtırasından sonra bir yazı kaleme almıştınız. yazıyı henüz bulamadım. keşke böyle olmasaydı minvalinde bir yazıydı. o zaman niye darbeye daha sert bir şekilde karşı çıkmadınız? hasan cemal gibi çok net bir şekilde "darbeye hayır" diyemediniz. pişman mısınız?

    5. demirtaş'ı parlattığınızı kabul edin etmeyin; bence çok büyük etkiniz oldu. ama sonra kürtleri mücadelelerinde yalnız bıraktınız. şu anki ilkel şovenizmin çizdiği sınırları aşamadınız. bu konuda bir özeleştiriniz var mı? ya bir selo vardı ne oldu o'na diyor musunuz?programlarınıza neden hiç hdp'li çıkar mıyorsunuz?

    6. bazen bir yazı kaleme alırken " ya şurayı da sileyim, silivri şimdi çok soğuktur, ya da ayaküstü bir magandadan şiddet görmeyeyim" diyerek sildiğiniz çok cümle oluyor mu?

    7. bazen "yahu böyle ilkel ortamda yazı yazsan ne olacak yazmasan ne" dediğiniz oluyor mu?

    8. hep iğneleyici konuştum ama şunu da söyleyeyim; moderatörlüğünüzü çok beğeniyorum. ( gerçi hep aynı adamların çıkmasıyla ilgili de olabilir.)

    9. son olarak; eğer nazlı hanım'ı ali bulaç'ı ziyaret ederseniz selam söyleyin. keşke bu adamların 2007'den itibaren bir canavara dönüştüğünü görseler ama başka bir canavara sığınmasalardı. ağacı kesen baltanın sapı da ağaçtan maalesef. inşallah tez zamanda bu saçmalıklar biter. ben onların bu fetö'nün alengirli sinsi, haince işlerine bulaşmadığına inanıyorum. esas kandırılan onlar.

    eski milli görüşçü.
441 entry daha
hesabın var mı? giriş yap