1 entry daha
  • izmir'deki etkinliklerine dün katıldığım oluşum, olay, oyun vb.
    bir kere olay özetle muazzam hocam. en en başta grup adları, radiohead (benim grubumdu), nirvana, pink floyd, muse, article monkeys, queen filan daha buradan mekana girer girmez kalite kokusunu alıyorsun. heycanlanmaya başlıyorsun.

    oyunlar ve nasıl oynandığı hakkında detaylar vermeyeceğim ama ortamı kısaca özetlemek gerekirse ne kadar insanla tanışırsan o kadar iyi bir sisteme dayalı. bu nedenle daha ilk tanışmadan sonra mekanda bir koşturmaca bir curcuna başlıyor.
    +merhaba oynayalim mi
    -tamam
    (30 saniye sonra)
    + anneannemde soyle yapmisti, sevgilim de bizi basmıştı, adımın hikayesi vb anlatımlar.

    tabi sadece anlatma uzerine oyunlar degil bir cok aktivite gerektiren oyunlar da var.
    beni ve 2 arkadasimi en çok etkileyen olay samimi ancak saygılı bir ortam olması, zaten buna benzer bir yazıyı başka bir arkadaş yazmış, oluşum da sayfasında paylaşmış. onun düşüncelerine katılıyorum. yani ortamda samimiyet ve saygı aynı anda var, herkes oyununun, eğlencesinin peşinde bunu çok net gözlemleyebiliyorsunuz. izmir'e özel midir bilmem.

    kısa bir üstü kapalı eleştri yapmak gerekirse, ilk görevlerin tanımları çok yüzeysel, bu nedenle ilk 20 dk içinde 10 kişiyle oyun oynamiş bir çoğunun adını öğrenmemiş yada unutmuş oluyorsunuz. herkes hemen bir yarış moduna giriyor ana olaydan kopuyor. oralara bir iki ufak düzenleme gerekir bence.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap