184 entry daha
  • orjinalinde (heineken) hiç kimse, hiç bir meslek grubu rencide edilmezken, söz konusu çakmasında klasik müzik camiasını gayet güzel yerler altına alan reklamdır en çakmasından...

    dikkatli irdelendiğinde orjinalindeki ince düşünce, söz konusu fake eventin, "maç günü" yapılması ve oyuncuların kız arkadaşlarının zoruyla konsere getirtilmesidir. oyuncular, kız arkadaşları ile birlikte gayet şık giyinmiş, ortamın, olayın adabına göre, huşu içerisinde sanki yıllardır hiç bir klasik müzik etkinliğini kaçırmıyormuşcasına gelmişler. sıkılsalar, akılları maçta kalsa dahi, profesyonel biçimde belli etmemeye çalışmışlar. ayrıca kız arkadaşlarını kırmayıp maçı ekiyor olmaları, centilmenliklerinin de göstergesidir. iyi sporcu, önce kendi hanesinde centilmen olmalıdır.

    bizim ileri zekalı abilerimiz de sağolsunlar sonrasında çekilen ropörtajlarda "klasik müzik konserine getirildik, çok sıkılacağımızı, işkence olacağını sanıyorduk" türevi demeçler versinler, sen de kurgula ve yayınla !.

    ayrıca kendi oyuncuları için kültürsüz, hiç bir şeyden anlamayan, odun yerine koyan bir firma ben görmedim daha önce...

    hem gel, en yakın yabancı rakibini böyle bir reklamı ilk düşünüp çektiği ve gayet zekasıyla, incelikleriyle başarılı olduğu için kendi müşterilerine takdir ettir, hem kendi oyuncuna salak de, hem de o kadar para harca, günlerce haftalarca orkestranın bulunması, mekan kiralanması, jenerik şarkının aranje edilmesi, orkestra ile prova edilmesi için uğraş, didin dur.

    olmadı efes... bundan sonra bir "klasik müzikçi" olarak bilerek ve isteyerek heineken içeceğim. artık bu göbeğin altında o bira yok hacım !..
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap