• arkadaşlarının 100.000€'luk arabalarıyla okula gelirken o 2.500.000€'luk metrobüse binmenin verdiği cool edayla kampüse gelir.
    elit ortamlarda anlamadığı kelimenin manasını bir sn diyerek gittiği wc'den girdiği google'da bulur ve döndüğünde bir bilim kadını edasıyla konuşur.
    aynı konuşma içerisinde hem freud'dan hem mevlana'dan alıntılar yapar.
    ünide aynı anda hem abdurrahman hem de berke'yle kankadır.
    eylem'in hatrına atatürk düşmanı video'sunun altına yaptığı yorumu huzeyfe online olunca siler.
    2 günlük gittiği yurt dışı gezisinden döndüğünde hemen facebook'unda "şıpıdık terliklerimle yağmurlu london geceleri bambaşka :))" fotosunu yayınlar. bu foto özeldir zira sayfasında işaret parmağı yanağında hiç varolmamış gamzesine saplı yaklaşık 50'ye yakın sempatik sandığı fotosu vardır.
    kalabalık ortamda girerken sağa sola bakıp arkadaşlarını aramadan yürür o sırada boş düşünür dolu bakar. kendini karizma sanar.
    twitter'da "yüksek iq'lu insanlar gece duvara sıçar" gibi tırt twittleri rt'leyecek kadar gizli megolamandır. "arkadaşlarımı mutlu etmek için söylediğim sözleri kendime de söylemeliyim hep" (alt metni çok iyi bir insanım amına koduklarım) tarzı twitler girer.
    sorsan dünya o'nun çevresinde döner zira twitter ve facebook haricinde herkes ona yazıyordur.

    üniversite öncesi zeyno ile üniversite sırasındaki zeynep arasında bariz ters bi simetri vardır. artık en sevdiği filmler kemal sunal filmleri değil bio'suna not olarak düştüğü "tarantino'nun nihilist dünyası ile burton'un fütürist dünyasını yansıtan filmler :s" dir.. en sevdiği renk yeşilken bir anda lila, fuşya ve saks mavisi olmuştur.

    cnbc-e dizilerinin hepsini izler.. ancak adını feriha koydum'un 58.bölümünü geç yayınladığı için facebook adminini bloklar.
    normalde nasılsın sorusuna iyiyim derken 450 arkadaşa sahip facebook'unda

    + nasılsın ?
    - aya kadar yüzeceğim derken yakamoz olmayı başaran bir deniz altı canavarı gibi talihsiz, okyanusa yazı yazacak kadar anlamsız, ancak yarını hoplatacak kadar asil'im yazar.

    zira evlilik diye diye kaçırtıp her gün sayfasını f5'lediği eski 2 sevgilisinin o yazıları okuduğunu sanar.
    komşu kızı üçüncü çocuğa hamileyken o hala hayatını ifade eden* veciz sözler'i bulma peşindedir.
    kafası karışıktır az biraz da kederli..
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap