6062 entry daha
  • "biz şike yaptık" cümlesiyle "ulan madem şike yaptığımıza inanıp şamp.ligine göndermiyosunuz, ligden de düşürün o zaman" cümlesi arasındaki 7 farkı bulamayan malların hala daha taraftarını eleştirmeye çalıştıkları kulüp.

    neymiş, "biz şike yaptık" yazarak imzalı antetli bir kağıt vermedik diye gözümüz yemedi olmuş. mal mısınız lan siz? niye böyle bir şey diyelim?

    neymiş, fenerbahçe taraftarı "küme düşme cezası kalkmasın" derken samimi değilmiş. lan olm bütün taraftar birlikleri ortak açıklama yaptı, "istemezük!" diye. nihat özdemir mabede maça gelemedi konuşmaları yüzünden, tepki almaktan korktuğundan. daha da neler yapacağımızı göreceksiniz de, kulübü basıp yönetim kurulunu sallandırmamızı falan istiyorsanız çok beklersiniz.

    bir de fenerbahçe taraftarını samimiyetsizlikle suçlayanların,

    -kapalı kapılar ardında "küme düşme kalksın" diye kulis yapıp medyaya artislik yapan kulüplerin;

    -kendilerini kurtarmak için kanun değişikliği yaptırıp, bir de utanmadan bunu "aziz'i kurtarma kanunu" diye lanse eden kulüplerin (kanun değişikliğinden sonra kimler çıktı dışarı gördük zira);

    -fenerbahçe'nin reytinginin kendilerine sağladığı gelirlerden mahrum kalmamak için "aman küme düşme kalksın" diye toplantı üstüne toplantı yapanların;

    -bunları yapıp yapıp bir de "delikanlı (?)" gibi ortalıkta gezinen kulüplerin;

    taraftarları olması da ayrıca bir şaşkınlık konusu.
    noldu? fenerbahçe taraftarının yarısı kadar olabilip de, az biraz delikanlı olabilip de çıkıp kendi asıl düşüncelerinizi açıklamak yiyor mu?

    fenerbahçe taraftarı kendileri için özel kanun istemiyor! sadece adalet istiyor!
    kendisini kurtarma derdinde olanlar tff/17 kulüp (tamamı evet)/digiturk!

    biraz mantık ya hu! biraz adamlık!
48329 entry daha
hesabın var mı? giriş yap