266 entry daha
  • alın size çok bilmişleri görüp görüp fıttırmak için bir neden daha.

    şu akıllı telefonlar için pil tasarrufu önerileri sunan dangalaklara gıcık oluyorum. bunlardan biri de iphone'daki o yok battery doctor yok system bilmem ne tarzı programlar. pis tasarrufunu nasıl sağlayacağının ip uçlarını veriyor götoğlanı programı kim yazmışsa.

    diyor ki 3g kullanma, wi-fi kullanma, gps kullanma, ekolayzer kullanma, onu kullanma, bunu kullanma. en sonunda bir de uçak modunu etkinleştirin diyor. onu yazan orospu çocuğunu bulsam götünü başını sikmeyecek doğrudan odunu vereceğim. amına kodumunun çocuğu telefonu kullanmayacaksam ne diye taşıyorum yanımda. zaten ağır. metal dedektörlerini test için mi kullanacağım. beyinsiz ipneler.
    yetmiyor işte kardeşim bu telefonların pilleri. bunların ihtiyacını karşılayacak kapasitede batarya koymuyorlar makinalara. sürekli ar-ge yapan lavuklar bunun da ar-gesi üzerine biraz çalışsalar, fena olacak sanki. internetini kullanmayacaksam, gps özelliğini kullanmayacaksam, push bildirimleri alıp, maillerimi zamanında görmeyeceksem, sokayım öyle akıllı telefona. o kadar akıl internet cafe'ye gitmeyi de düşündürebiliyor zaten dışardayken.

    eski usül devam edelim en iyisi.
556 entry daha
hesabın var mı? giriş yap