673 entry daha
  • konser öncesi:

    küçükçiftlik park kapısının dışında bayağı beklememiz dışında çok güzeldi.bir manyak herif 1 saaat gecikme ile açtı kapıları ve oturacak yer yoktu herkes 1 santim önünü göremiodu ve herkes birbirine dayıyodu kapı girişinde.bayılanlar,kafayı yiyenler hatta su ve benzer içecekleri kapağı acık bir şekilde sallayarak herkese fırlatan bile oldu hatta birisi poker kartları fırlattı.birisinin fırlattığı bira,votka,kola,fanta,su ve gazozun etkisiyle nefes almakta güçlük çektim çünkü bütün yüzüm alkol oldu eve geldiğimde beni sarhoş oldum zannettiler çünkü yüzümün her tarafı kokuyordu.işin en kötü tarafı fırlatılan votkanın gözüme girmesiydi.

    kapı açılış:

    kapı açılışta herkes birbirine yapıştı ve herkes birbirini itti.öldük ve dirildik.tam girecekken bize çeşitli renkli bileklikler taktılar.herkes tuvaletlere,yiyeceklere,içeceklere koşmuştu ve bazıları direk konser alanına yer kapmaya gitmişti.yiyecekler güzeldi tabi biraz pişirselerdi ağzıma çiğ sosis girdi böyle birşey varmı.hemen içecekleri kapıp sahne önüne koştuk.

    ilk konser:(bkz: mastodon):

    böyle rezalet bir grup olamaz gürültü kirliliğinden başka birşey değil.ne bir sahne şovu nede güzel bir müzikleri vardı.puanım size 0/10 siz 1 puan bile alamazsınız.

    ilk ara:

    her arada olduğu gibi bu arada 30 dakikaydı ve herkes olduğu gibi tuvaltelere ve yiyeecek,içecek standlarına koştu.

    2.konser:(bkz: in flames)

    bu konserde herkes in flames'i tanıdı.ben daha önceden biliodum.en güzel parçalarını yani (bkz: jotun)'u çalsalardı daha güzel olacaktı.yinede tam kopmalık bir konserdi.herkes coştu.bayağı bir büyük pogo çıktı.
    puanım:7/10
    2.ara:

    her arada olduğu gibi bu arada 30 dakikaydı ve herkes olduğu gibi tuvaltelere ve yiyeecek,içecek standlarına koştu.(aralarda pek söylenecek birşey yok hep aynı :p)

    3.konser:(bkz: alice cooper)

    bu konserde bayağı bir şov vardı.robot zombiler falan çıktı sahneye ve onlarda bayağı büyüktü.müzikte süperdi onun için bu konserde coştuk.puanım:8/10

    3.ara

    her arada olduğu gibi bu arada 30 dakikaydı ve herkes olduğu gibi tuvaltelere ve yiyeecek,içecek standlarına koştu.

    4.konser:(bkz: slipknot)

    artık ne diyelim.dünyanın nerdeyse en güzel sahne şovu olan grubu.her ne kadar müziklerini berbat bulsamda sahne şovu çok güzeldi.bir palyaço vardı ki oda polislerden su çalıp bizlere fırlattı hepimiz serinledik.joey'in baterisi 90 derece döndü ve manyaklaştı herkes.puanım:8/10

    4.ara

    bu arada çoğu kişi ayrılmadı çünkü sonraki konser iron maiden di.

    5.konser:(bkz: iron maiden)

    kusuru 2 şey olan bir konserdi.1.si güzel müziklerinden pek bir eser yoktu tabi fear of the dark falan vardı oda olsun bi zahmet.2.si ise biraz milliyetçi çıktı sanki iron maiden.türkiyede ingiliz bayrağı salladılar türk bayrağı sallamadılar.ama onların dışında kusursuz bir konserdi özellikle solistin şu konuşmasına yarıldım (bkz: bruce dickinson):herkese merhaba. burada oturan herkes dedim,..biz...biz burayi tamamen biletleri tükettik, iceriye daha fazla kisi giremiyor. bi daha buraya geldigimizde, bu sikik yerin 2 kati buyuklugunde yerde calicaz. sanirim disarda da iceri giremeyen bazi insanlar kalmis, onlar beleşe dinliyor. (onlara bakip)hello. siradaki sarki, biz, fanlarimiz vs. hakkinda,en azindan sarkinin adi. dunyayi dolastik, bi cok muhtesem yeri gorduk.iron maiden fanlarini inanilmaz yapan sey, onlarin her turlu renkten, her turlu irktan,her turlu dinlerden gelmesi; (nereden geldigi) onemli degil. jakarta'da caldiktan, musluman bi ulke,? bicok maiden fani vardi; dubai'de caldik bicok maiden fan vardi. lubnan'da, iran'da,irak'ta, suriye'de maiden fanlari var. suriye'dekiler su anda zor zaman geciriyorlar.siradaki sarki herkese: siyah, kahverengi,beyaz, sari,pembe noktali mor erkek-disi ve aradaki herkes; hindu-musluman-jedi-hristiyan- musevi....? use the force luke...blood brothers!! :d

    puanım 10/10

    use the force luke bişi yaparım bunla ben
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap