75 entry daha
  • evet gerçekten adını hakeden çılgın bir projeymiş ama neden böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuş onu anlayamadım ben. danimarka'da yaşasan anlıycam yani adamlar refahtan delirmiş, bunu da yapmışlar diyecem. ama istanbul yahu. bir izmirli olarak söylüyorum istanbullular aradaki boğaz yüzünden, o köprülerden geçebilmek için hergün en az 4 saat yollarda yaşıyorlar. yetmiyor mu bu istanbulluya? bir de avrupa yakasını ortadan bölüp oralarda mı yığılma yaşatacaklar istanbulluya?

    istanbul'da yaşamayan bir insan olarak bana ne çılgın gelirdi biliyor musunuz? böyle işgüzar projeler yerine, istanbul'u londra gibi demir ağlarla öreceğiz, 5 yıl içinde şehrin toplu taşımasını yeraltına alacağız, trafiği otobüslerden,minibüslerden arındıracağız deselerdi işte bu hem çılgın, hem de taşı gediğine koyan bir proje olurdu.

    hadi canım sen de. bir de bunun inşaatı için tıkanacak yolları düşün istanbullu. seni çok çok zor günler bekliyor. neyse canım bana ne. zaten ben izmirdeyim. buraya belediye kendi olanaklarıyla bile birşey yapsa hükümet engelliyor. zaten deprem de bize müstahak. dini bütün istanbula yapılacak tabii ki her proje. ben de konuşuyom işte.
4614 entry daha
hesabın var mı? giriş yap