• bir psikopat klişesi.

    hapishanede tanıdığım, ağzından tekerleme gibi bu laf eksik olmayan, psikopati ile kuvvetli bir egonun bir arada yer aldığı bazı bünyeler bunca zamandan sonra her hatırlayışımda beni hâlâ öfkelendirir. demek sana bunu yapmamalıydı... peki sen kimsin? göt! kimsin lan sen ki başkasına yapabilir de sana yapmaması gerekiyordu? kimsin, kim! iç aynanda kendini ne olarak görüyorsun?

    bu tipler kesinlikle cahil, genellikle aptaldır. yakalanması da zaten büyük ölçüde kendi aptallığından olmuştur. ama hep suçu başkasında arama, hep bir haksızlığa ve ihanete uğramışlık duygusu, hep bir düşmanlık, kin, öfke. günü gelince, "şuradan bir çıkınca" alınacak bir intikam.

    ayrıntılarını bilmiyorum, özet haberini dinledim: bir kadın, kimbilir ne sebepten, kocasını terk ediyor. herif bunu engelleyemeyince kadını 13 yaşındaki kardeşini öldürmekle tehdit ediyor. gerçekten de okul çıkışı beklediği ve eniştesinden hiç şüphelenmeden onunla birlikte giden zavallı çocuğu bir dere kenarında öldürüp suya atıyor. şimdi bu orospu çocuğunun kafasının içine girip bakın, hâlâ o plak dönüyordur: bana bunu yapmayacaktı... bunu bana yapmayacaktı...

    terk edilemezmiş arkadaş. e doğru. bu sıradan insanlara yapılabilecek bir muamele. o nasıl terk edilir?

    senin ben ruhunu s.keyim orospu çocuğu! s.ktir git yat şimdi hapiste (yakalanmadıysa da çok sürmez yakalanması). soranlara da "cinayet" de, en itibarlı suç; detay anlatma, çocuktu filan diye karıştırma.

    edit: virgül yetmezliği vardı, hastayı kaybedebilirdik.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap